Antena 3 CNN Politică Liderii PDL, mulţumiţi de prestaţia lui Honorius Jr în fieful PNL. Boc: Ai pierdut, continuă!

Liderii PDL, mulţumiţi de prestaţia lui Honorius Jr în fieful PNL. Boc: Ai pierdut, continuă!

Liderii PDL, mulţumiţi de prestaţia lui Honorius Jr în fieful PNL. Boc: Ai pierdut, continuă!
Sursa foto: Honorius Prigoanã
18 Ian 2010   •   11:29

Cele nici 30 de procente obţinute de fiul lui Silviu Prighoană la scrutinul parlamentar parţial de duminică pentru scaunul de deputat în Coleiul 1 al Capitalei nu au avut darul să nemulţumească conducerea PDL. Cel puţin la nivel declarativ. Atât secretarul general al partidului, Vasile Blaga, cât şi liderul PDL Emil Boc l-au felicitat pe Prigoană pentru curajul de a candida împotriva unui rival susţinut de PNL şi PSD. Totuşi, organizaţia de Sector 1, însărcinată cu susţinerea lui Honorius Prigoană în campanie nu va scăpa de o analiză internă a partidului pentru a se identifica cauzele care au dus la înregistrarea unei asemenea scor. PDL va avea un candidat care va fi angrenat într-un nou test electoral la nivelul sectorului 4 al Bucureştiului unde locul de deputat arondat Colegiului 19 va fi vacantat prin demisia parlamentarului PC, Daniela Popa din această funcţie.

?Se putea şi mai bine. Îl felicit pemtru că a avut curajul să candideze. Vom analiza foarte bine situaţia la sectorul 1, pentru că avem de pregătit un efort similar şi la Sectorul 4? a declarat la sosirea şedinţei BPN a PDL, Vasile Blaga.

Liderul Emil Boc a fost mult mai laconic în declaraţii. ?Ai pierdut, continuă, ai învins, continuă? s-a limitat în aprecieri Boc.

Antena3.ro

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close