Antena 3 CNN Politică Liderii PSD s-au întâlnit în secret pentru discuţii

Liderii PSD s-au întâlnit în secret pentru discuţii

Liderii PSD s-au întâlnit în secret pentru discuţii
02 Feb 2008   •   09:15

Întâlnire de taină a liderilor PSD, sâmbătă dimineaţă. Social democraţii au încercat să ţină secretă locaţia, pentru a se feri de ochii presei, alegând un motel de lângă Topoloveni. Subiectele pe care le vor aborda sunt foarte sensibile. Liderii PSD ar urma să stabilească data la care va fi convocat Consiliului Naţional - mărul discordiei de acum, în cadrul formaţiunii. Convocarea Consiliului Naţional al PSD a fost amânată în mai multe rânduri. Întâi s-a vorbit de jumătatea lunii ianuarie, apoi de sfârşitul ei, iar acum ar putea fi împins spre martie. Presa a pus amânarea repetată a Consiliului Naţional al PSD pe seama temerilor liderului social democrat, Mircea Geoană, legate de o eventuală revenire în forţă a lui Adrian Năstase.

Reuniuni la vârf vor avea loc sâmbătă şi în cadrul PD-L şi PNL. Conducerea Biroului Permanent lărgit al PDL, se reuneşte la Poiana Braşov, în prezenţa parlamentarilor şi europarlamentarilor democrat-liberali pentru a pregăti sesiunea parlamentară şi pentru a stabili priorităţile legislative.

La rândul lor, liberalii se întâlnesc în cadrul Delegaţiei Permanente a partidului, în care vor stabili echipa de campanie pentru alegerile locale. Surse din PNL au declarat că directorul de campanie ar putea fi vicepreşedintele Crin Antonescu, la fel ca la alegerile europarlamentare. De altfel, multe dintre deciziile esenţiale ale PSD au fost luate departe de ochii presei, în reuniuni de taină. Astfel, la o reuniune similară, la Bran au hotărât să depună o moţiune de cenzură la adresa guvernului Tăriceanu, iar la alta, de la Poiana Braşov, au stabilit un moratoriu la adresa fostului preşedinte Ion Iliescu.

LIDERII PSD S-AU ÎNTÂLNIT ÎN ARGEŞ 

Antena 3

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close