Antena 3 CNN Politică Liderul Organizaţiei de Tineret PDL Botoşani, trimis în judecată pentru trafic de persoane

Liderul Organizaţiei de Tineret PDL Botoşani, trimis în judecată pentru trafic de persoane

Liderul Organizaţiei de Tineret PDL Botoşani, trimis în judecată pentru trafic de persoane
Sursa foto: Foto: Antena 3
13 Ian 2011   •   14:33
Update: PDL Botoşani l-a exclus din partid pe Marian Vereneciuc. Procurorii DIICOT Iaşi îl acuză că racola fete şi le trimitea în Grecia să se prostitueze.

Şeful Tineretului Pedelist din Botoşani, Marian Verenciuc, este judecat pentru trafic de persoane. Procurorii DIICOT Iaşi îl acuză că racola fete şi le trimitea în Grecia să se prostitueze.

Potrivit rechizitoriului, Marian Verenciuc lua fete din judeţul Botoşani, le ducea în cluburi, le plătea consumaţia şi întreţinea relaţii cu ele. Apoi, le propunea să lucreze ca baby-sitter în Grecia, promiţându-le că le va asigura transportul.

În Grecia însă, tinerele ajungeau la fratele vitreg al lui Verenciuc, iar acesta le obliga să se prostitueze. Conform rechizitoriului, Cristinel Grigoraş le lua actele, le bătea şi chiar le viola. Numai de pe urma a două tinere, bărbatul ar fi câştigat aproape 80 000 de euro, iar procurorii susţin că o parte din bani au ajuns şi la Verenciuc.

Marian Verenciuc se declară nevinovat. Procurorii l-au trimis în judecată pentru trafic de persoane, alături de cel mai bun prieten al său,  Sergio Buga. Iar pentru Grigoraş, dosarul s-a disjuns.

Preşedinte al Organizaţiei de Tineret PDL şi executiv al filialei judeţene PDL Botoşani, Marian Verenciuc s-a înscris în PDL în perioada în care era acuzat că se ocupa cu trafic de persoane. Acum,  primarul de Botoşani, Cătălin Flutur, spune că Marian Verenciuc va fi suspendat din funcţie pe perioada cercetărilor. Dacă va fi găsit vinovat, va fi exclus din partid.

 


×
Subiecte în articol: trafic de persoane judecata
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close