Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea acuză șefii penitenciarului Rahova de abuzuri: "Totul vine de la Iohannis"

Liviu Dragnea acuză șefii penitenciarului Rahova de abuzuri: "Totul vine de la Iohannis"

Ajuns acasă între familie şi prieteni, Liviu Dragnea, fostul lider al PSD i-a acuzat pe șefii Penitenciarului Rahova de ”abuzuri” şi pe preşedintele Klaus Iohannis că a dat ”comandă” pentru sancționarea sa.

Liviu Dragnea acuză șefii penitenciarului Rahova de abuzuri: "Totul vine de la Iohannis"
de Claudia Popovici    |    15 Iul 2021   •   18:29

Liviu Dragnea i-a acuzat joi pe șefii Penitenciarului Rahova de ”abuzuri”, făcând referire la pedeapsa primită după ce a dat în 2020 un interviu la un post TV. Mai mult, fostul lider al PSD l-a acuzat pe președintele  Klaus Iohannis că a dat ”comandă” pentru sancționarea sa.

Ajuns acasă în sânul familiei şi înconjurat de câţiva prieteni apropiați, Liviu Dragnea a precizat că primul său obiectiv va fi sănătatea care a fost grav afectată în cei doi ani şi două luni de închisoare pe care i-a descris ca fiind plini de "abuzuri, suferinţă şi umilinţă".

”Cei care conduc penitenciarul Rahova trebuie să dea socoteală pentru abuzurile comise. La mine a fost o comandă de sus, foarte clară. Flavia (avocata Flavia Teodosiu – n.red.) mi-a spus că i-a spus Predoiu, când era ministrul Justiției, până să vină Stelică la Justiţie că totul vine de la Iohannis. Dar asta ştiam şi eu că se vorbea în unitate, gânditi-vă că sunt câţiva metri pătraţi”, a declarat joi Liviu Dragnea după eliberarea din penitenciar.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Klaus Iohannis
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close