Antena 3 Politică Liviu Dragnea: Am o singură temere legată de referendum

Liviu Dragnea: Am o singură temere legată de referendum

25 Apr 2019   •   20:29
Liviu Dragnea: Am o singură temere legată de referendum

Liviu Dragnea a afirmat, joi, că are o singură temere legată de referendum și anume că românii s-ar putea încurca în buletinele de vot pentru europarlamentare și pentru referendum.

Citește și: Liviu Dragnea: Referendumul este doar modul lui Iohannis de a intra în campania pentru europarlamentare

"Trebuie să fim în primul rând interesați de alegerile europarlamentare pentru că am vorbit cu mai mulți colegi din țară, care au vorbit la rândul lor cu cetățenii, și spuneau 'câte buletine de vot vor fi?'. A apărut prima dată o informație că o să fie o singură căsuță cu 'DA' sau 'NU' pentru ambele întrebări.

Oamenii spuneau că poate sunt de acord cu una, dar cu a doua, nu. A apărut o altă informație că va fi un buletin de vot pentru fiecare întrebare, adică trei buletine de vot și oamenii au spus că nu vor să se încurce. Eu sper ca AEP să organizeze bine pentru ca toți românii care vin la vot să aibă posibilitatea și condițiile să poată să voteze în bună regulă", a spus Liviu Dragnea, la "Sinteza Zilei".

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close