Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, anunț despre demisie

Liviu Dragnea, anunț despre demisie

Liviu Dragnea, anunț despre demisie
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de S.T.    |    19 Sep 2018   •   15:02

Situaţie tensionată în PSD după ce trei lideri ai partidului au dat publicităţii o scrisoare în care cer demisia de urgenţă a lui Liviu Dragnea atât din fruntea PSD cât şi de la conducerea Camerei Deputaţilor. Imediat după apariţia scrisorii, preşedintele PSD a anunţat că va convoca CEX pentru vineri la ora 12.30.

Liviu Dragnea a susținut în repetate rânduri că va pleca din fruntea partidului dacă nu va mai avea sprijinul colegilor săi.

Liderul PSD se declara dispus să-și dea demisia, dacă toți liderii organizațiilor teritoriale PSD o vor cere.

Vă amintim că preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a afirmat recent că nu există o situaţie tensionată în interiorul PSD şi că nu crede că i se va cere demisia din conducerea partidului. 

Lideri ai PSD au semnat însă o scrisoare deschisă prin care cer „demisia imediată” a lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor şi asigurarea interimatului la conducerea partidului de către premierul Viorica Dăncilă, care este preşedinte executiv.

Documentul este semnat de vicepreşedintele PSD Paul Stănescu, viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, de Gabriela Firea, vicepreşedinte PSD şi primar general al Capitalei, de Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PSD şi vicepreşedinte al Senatului. 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea demisie scrisoare
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close