Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: "Klaus Iohannis este răul suprem. Are obiectiv să predea România bucată cu bucată"

Liviu Dragnea: "Klaus Iohannis este răul suprem. Are obiectiv să predea România bucată cu bucată"

Liviu Dragnea, fost lider PSD, a avut în această seară prima sa apariție într-un studio TV după condamnarea din 2019, prilej cu care a lansat o serie de acuzații la adresa preşedintelui Klaus Iohannis pe care l-a apreciat ca fiind "răul suprem".

Liviu Dragnea: "Klaus Iohannis este răul suprem. Are obiectiv să predea România bucată cu bucată"
de Claudia Popovici    |    19 Sep 2021   •   23:17

În prima sa apariție într-un studio TV după condamnarea din 2019, Liviu Dragnea, fost lider PSD, a precizat că situaţia în care se află România acum este "o dictatură a lui Iohannis" cu un obiectiv clar: "să predea România bucată cu bucată, companie cu companie, domeniu cu domeniu".

„Ce este acum în România este o dictatură a lui Iohannis. Este vizibilă pentru orice ochi informat și de bună credință. Există această structură de guvernare, coordonată de Iohannis, ajutată de PSD, coordonat și el de Iohannis, care au câteva obiective majore.

„Are obiectiv să predea România bucată cu bucată”

Primul obiectiv, datorită căruia ei în continuare sunt protejați, este să predea România bucată cu bucată, companie cu companie, domeniu cu domeniu.

Alt obiectiv pentru guvern în ansamblu este cum să ia comisioane din ce în ce mai grase pe sumele uriașe cheltuite, neexplicând nici până acum ce au făcut cu miliardele îndatorate”, a declarat Liviu Dragnea, într-un interviu la Realitatea PLUS.

„România este o țară test. Iohannis este răul suprem în această arhitectură”

„Pentru Iohannis, obiectivul este de protecție personală. Cred că Iohannis a înțeles în final că România este o țară test, dar în care nimeni dintre cei care sunt instrumentele celor din afară nu e protejat. (...).

 Iohannis este răul suprem în această arhitectură. Lui îi este teamă că după ce nu mai e președinte îl leagă", a mai declarat Liviu Dragnea sursei citate.

Liviu Dragnea anunță un nou partid

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, a anunțat că susține o formațiune recent înființată în urma demersurilor făcute de Codrin Ștefănescu. Se numește Alianța pentru Patrie.

"S-a născut din lacrimi, deznădejde și din speranța că se mai poate recupera România... Principalul obiectiv este bunăstarea românilor, nu este un partid radical, xenofob, anti-european... Se va face un program de guvernare care se va baza pe resursele naționale, pe sectoarele pe care România se poate baza”, a mai spus Liviu Dragnea.

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea România Klaus Iohannis
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close