Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea susţine că vrea să fie un parlamentar atipic

Liviu Dragnea susţine că vrea să fie un parlamentar atipic

Liviu Dragnea susţine că vrea să fie un parlamentar atipic
Sursa foto: Foto: Mediafax
de S.T.    |    24 Oct 2012   •   23:46

Preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Dragnea, secretar general al PSD, a declarat miercuri, la "Sinteza Zilei", că va dori să devină un parlamentar atipic care să-i reprezinte pe cei 7,4 milioane de români care au votat pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

"Dincolo de dorinţa celor 7,4 milioane de români, care au arătat un drum pe care trebuie să merg, şi vreau să merg pe drumul ăsta până la capăt, fiind  unul dintre ei vreau să se facă dreptate până la capăt şi locul acesta este Parlamentul. Un alt motiv este faptul că această ţară trebuie să primească de la fiii ei, de la români, un proiect de ţară, un proiect naţional. Oamenii ăia n-au venit pur şi simplu să-l suspende pe Traian Băsescu, ăsta a fost un simptom, ei au spus că vor o nouă Românie, că vor o reformă constituţională, vor o descentralizare. (...) Cred cu tărie că România nu mai poate merge în viitor guvernând după urechea unuia sau altuia sau pompieristic", a declarat Dragnea, miercuri, la Antena 3.

Acesta a mai spus că are tot respectul pentru partenerii externi ai României, dar a arătat că nu crede că aceştia trebuie "să ne facă nouă proiecte de viitor".

"Avem suficienţi oameni buni care pot genera un proiect de dezvoltare strategică, cu termene clare şi precise astfel încât în zece ani, în 25 ani, această ţară să ajungă acolo unde merită. Toate aceste lucruri se fac în parlament", a adăugat Dragnea, care a dorit să precizeze că nu suportă acel semn cu degetul în sus sau în jos la vot, pentru că arată că "parlamentarii sunt o masă de manevră".

Dacă va fi ales, Liviu Dragnea promite că nu va fi un parlamentar obişnuit, ci chiar unul atipic.

"De asemenea, nu cred că Parlamentul României trebuie să fie lăsat în continuare fără să facem nimic", a adăugat Dragnea.

Secretarul general al PSD a anunţat că a luat decizia de a candida la alegerile parlamentare în Colegiul 3 Alexandria pentru Camera Deputaţilor, conform declaraţiei făcute miercuri într-o conferinţă de presă, la care au fost prezenţi numeroşi primari şi lideri locali ai partidului.

VEZI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "Sinteza Zilei" DE LA ANTENA 3


×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close