Antena 3 CNN Politică Liviu Pleșoianu, scrisoare către Dăncilă, Dragnea și Tăriceanu

Liviu Pleșoianu, scrisoare către Dăncilă, Dragnea și Tăriceanu

Liviu Pleșoianu, scrisoare către Dăncilă, Dragnea și Tăriceanu
29 Noi 2018   •   21:52

Liviu Pleșoianu, deputat PSD, a transmis o scrisoare deschisă către premierul României, președintele Camerei Deputaților și președintele Senatului.

”Scrisoare deschisă către premierul României, președintele Camerei Deputaților și președintele Senatului: o corectă raportare la poporul român vă OBLIGĂ să solicitați săptămâna viitoare VOTUL Parlamentului României cu privire la Pactul Global pentru Migrație!

Făcând dovada bunului-simț și a unei adevărate înțelegeri a raportului Guvern – cetățeni, premierul Slovaciei a cerut opinia Parlamentului cu privire la Pactul Global pentru Migrație. Parlamentarii slovaci au dezbătut și apoi au votat, cu largă majoritate, o Moțiune de Respingere a documentului! Astfel, prin reprezentanții lor democratic aleși, cetățenii slovaci AU FOST ASCULTAȚI! NU s-au apucat câteva persoane (mai puține decât degetele unei mâini) să decidă pentru o întreagă națiune!

Premierul României are OBLIGAȚIA de a solicita opinia și VOTUL Parlamentului României cu privire la acest Pact Gobal pentru Migrație! Nu voi intra acum în detalii tehnice cu privire la conținutul documentului (voi reveni cu o analiză), ci mă voi rezuma pentru moment la a vă atrage atenția cu privire la faptul că NU puteți angaja România într-o astfel de direcție fără a consulta mai întâi România! Așa ceva nu se poate întâmpla înainte de a cere VOTUL în forul reprezentativ suprem – Parlamentul României!

Îi solicit doamnei Dăncilă să ceară opinia și VOTUL Parlamentului României săptămâna viitoare (3 – 7 decembrie), înainte de semnarea Pactului Global pentru Migrație (10 – 11 decembrie). Altminteri, consider că semnarea acestui Pact în absența mandatului poporului român (mandat care nu poate fi obținut decât prin votul parlamentarilor români) v-ar aduce în situația de a comite o gravă încălcare a drepturilor cetățenilor acestei țări!” scrie Liviu Pleșoianu.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close