Antena 3 CNN Politică Lobby-ul lui Geoană, criticat de Năstase: Nu înţeleg micile aranjamente prin cârciumi

Lobby-ul lui Geoană, criticat de Năstase: Nu înţeleg micile aranjamente prin cârciumi

Lobby-ul lui Geoană, criticat de Năstase: Nu înţeleg micile aranjamente prin cârciumi
Sursa foto: Adrian Nastase
22 Ian 2010   •   15:21

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năastase l-a atacat pe liderul Mircea Geoană pentru iniţiativa întâlnirii ?prin cârciumi sau restaurante?cu liderii ardeleni pe la Poiana Braşov. Năstase i-a imputat rivalului său că preferă astfel de practici în loc să ia parte la discuţii transparente în cadrul statutar pe tema reformării partidului. Preşedinţii de organizaţii din Transilvania se întâlnesc, în mod neoficial în această după-amiază cu conducerea partidului, ca un preambul la şedinţa Comitetului Executiv de luni dedicată pregătirii viitorului Congres, modificărilor statutare şi discuţiilor pe tema reformării partidului. Geoană şi apropiaţii săi au preferat să lipsească de la dezbaterea iniţiată de institul Şincai pe aceleaşi teme la Bucureşti. Nu au lipsit însă rivalii şi criticii lui Geoană, precum Adrian Năastase, Ion Iliescu şi Miron Mitrea, comportamentul lor dând impresia că în PSD apele s-au despărţit deja.

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD a avertizat că asemenea practici au fost înregistrate şi în perioada 2005-2006 cu rezultatul cunoscut.

?Eu sunt pentru discuţii transparente în cadrul statutar şi nu în formula care să asigure o repetiţie. Nu are rost să ne prefacem că suntem un partid dacă mergem pe o formulă care ţine seama de mici aranjament personale şi nu de interesele partidului. Sprer ca aceasta practică să nu fie încurajată? a mai spus Năstase.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase Mircea Geoană
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close