Antena 3 CNN Politică Orban, atac dur la adresa ”chiriașului de la Cotroceni” și a PNL: ”Conducerea ruptă de realitate, din cauza unui nor de prafuri, trebuie să se ducă acasă!”

Orban, atac dur la adresa ”chiriașului de la Cotroceni” și a PNL: ”Conducerea ruptă de realitate, din cauza unui nor de prafuri, trebuie să se ducă acasă!”

Ludovic Orban și-a explicat, marți, demisia din grupul Partidului Național Liberal. În cadrul discursului, fostul lider PNL a atacat grav conducerea Partidului Național Liberal, dar și pe președintele Klaus Iohannis.

Orban, atac dur la adresa ”chiriașului de la Cotroceni” și a PNL: ”Conducerea ruptă de realitate, din cauza unui nor de prafuri, trebuie să se ducă acasă!”
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    26 Oct 2021   •   11:04

”Ceea ce s-a întâmplat în ultimele patru luni depășește orice imaginație. Atâtea decizii inepte și acțiuni politice împotriva interesului României, nu mi-a fost dat să văd. 

Practic, s-a creat o criză politică artificial, din niște motive pe care nu le-a înțeles niciun cetățean români și sunt convins că mulți dintre dvs. nu înțelegeți care sunt cauzele reale ale acestei crize politice, a fost făcut praf un partid politic, principalul partid de guvernământ, a fost făcută praf coaliția și în plină criză pandemică și în pragul unei crize economice, cetățeanul român a fost lăsat fără un guvern cu deplină capacitate de exercițiu, oferindu-se un circ politic pe care marea majoritate l-a respins categoric.

Nu pot să fiu părtaș la acest mod de a face politică. Nu accept să sufăr o operație de lobotomie, pentru că numai lobotomizat aș putea să stau nepăsător, pasiv, complice la acest atentat împotriva interesului național.

Eu sunt un om care are conștiință, care își iubește țara.

Nu îmi dau încă demisia din Partidul Național Liberal, pentru că este partidul căruia i-am dedicat toată viața matură. Pentru a rămâne în PNL și pentru a mă întoarce în grupul Partidului Național Liberal trebuie îndeplinite câteva condiții.

Conducerea ruptă de realitate, din cauza unui nor de prafuri, trebuie să se ducă acasă!

Deputații PNL să renunțe la golf. Eu personal nu vreau să joc Golf!

PNL trebuie să se întoarcă cu fața la cetățean și cu spatele la chiriașul de la Cotroceni”, a adăugat el. 

Orban cere demisia lui Cîţu. "Ar fi potrivit să cer şi demisia lui Iohannis, dar ştiu că o fac degeaba"

În urmă cu câteva zile, Ludovic Orban, fostul preşedintele al PNL, a cerut demisia şefului partidului, Florin Cîţu, vorbind de o lipsă de responsabilitate.

"Solicit demisia din funcţie a preşedintelui PNL, Florin Cîţu, că e executat orbeşte toate ordinele primite, fără să ţină cont de consecinţele drastice pentru România, iar azi este o frână pentru negocierile în care poate să fie implicat PNL", a spus, miercuri, Ludovic Orban.

Orban a spus că ar cere şi demisia preşedintelui Klaus Iohannis, însă ştie că o va face degeba.

Orban: "Nu e vina lui Cioloş că nu a luat voturile pentru guvern, Iohannis l-a desemnat ca să-l umilească"

"Azi ar fi potrivit să cer şi demisia preşedintelui Klaus Iohannis, dar nu o fac pentru că ştiu că o fac degeaba.

Îl somez să-şi aducă aminte că e preşedintele României. Iohannis să înceteze bătaia de joc la adresa românilor.

Refacerea coaliţiei ar putea fi această soluţie.

Orban: "Răspunderea pentru prelungirea crize aparţine preşedintelui Iohannis şi slugilor din conducerea PNL"

Klaus Iohannis să înceapă consultările pentru a găsi soluţii.

Nu e vina lui Cioloş că nu a luat voturile pentru guvern, nu şi-a dat seama că Iohannis nu l-a desemnat ca să găsească o soluţie pentru criză, ci ca să-l pedepsească şi să-l umilească.

Răspunderea pentru prelungirea crize aparţine preşedintelui Iohannis şi slugilor din conducerea PNL care au ascultat orbeşte de porunca lui Ioahnnis de a nu desemna un candidat de premier", a continuat Orban.

 

 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban demisie Klaus Iohannis
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close