Ludovic Orban, motivul pentru care l-a ales pe Nicușor Dan

01 Mar 2020   •   22:32
Ludovic Orban, motivul pentru care l-a ales pe Nicușor Dan gov.ro

Ludovic Orban a vorbit despre motivul pentru care PNL a ales să îș susțină pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei. Premierul a susținut că ar fi preferat un candidat liberal însă Nicușor Dan are 99% șanse să câștige.

Ludovic Orban a declarat că a solicitat o cercetare sociologică înainte să anunțe candidatul pe care PNL îl susține pentru Primăria Capitalei.

„Noi am făcut un sondaj foarte amplu în București. Aș fi preferat să putem să avem garanția că vom câștiga cu un candidat al PNL. Și avem cinci candidați pe care i-am testat, care fiecare are șansa să câștige, dar nu oferă garanția 100% că va câștiga. Există o tendință de divizare a electoratului ne-PSD și nu poți să știi care e evoluția în campanie și noi am și trăit 2016, când PNL a făcut niște greșeli, după decizia mea de a renunța în urma începerii dosarului penal, s-au bâlbâit cu Marian Munteanu, l-au desemnat pe Cătălin Predoiu, care la sacrificiu a acceptat.

PSD are primar in funcție, au o clientelă politică care s-a dezvoltat în perioada asta, un aparat pe care îl folosesc politic și din cauza asta trebuie tratată cu foarte multă seriozitate bătălia pentru București. După părerea mea, are 99 la sută șanse de a câștiga”, a spus Ludovic Orban, la postul B1Tv.

Sursă: Mediafax
Parteneri
x close