Antena 3 Politică Ludovic Orban: ”Un PNDL 3, de minimum 40 de miliarde de lei, este necesar pentru primari”

Ludovic Orban: ”Un PNDL 3, de minimum 40 de miliarde de lei, este necesar pentru primari”

de Andreea Ştefan    |    09 Iul 2021   •   21:15
Ludovic Orban: ”Un PNDL 3, de minimum 40 de miliarde de lei, este necesar pentru primari”
Sursa foto: Facebook/ Ludovic Orban

Ludovic Orban, actualul lider PNL, aflat la Vâlcea, unde au avut loc alegerile pentru șefia organizației județene, le-a promis primarilor un PNDL 3, de minim 40 miliarde de lei.

Lupta internă din PNL dintre Ludovic Orban și Florin Cîțu, pentru șefia partidului, continuă.

Cei doi candidați la conducerea PNL se deplasează în teritoriu pentru a-și atrage fiecare cât mai mulți susținători.

Aflat în deplasare la Vâlcea, Ludovic Orban le-a promis primarilor un PNDL 3, de minim 40 de miliarde de lei.

Acesta a ținut să sublinieze faptul că primarii care reprezintă PNL-ul sunt cei mai importanți, reprezentând „o obligație, nicidecum doar un drept”.

”Pentru mine, susținerea primarilor Partidului Național Liberal reprezintă o obligație, nicidecum un drept. Noi suntem obligați, ca și conducere națională, ca și Guvern al Partidului Național Liberal, să susținem toate proiectele primarilor Partidului Național Liberal, indiferent de momentul în care o facem și fără să existe nicio condiționare în susținerea proiectelor primarilor Partidului Național Liberal. Pentru că primarii partidului sunt cartea de vizită a partidului și, în funcție de modul în care ei conduc comunitățile locale este perceput Partidul Național Liberal.

De aceea, un nou Plan Național de Dezvoltare Locală, PNDL 3, este o necesitate și o obligație pentru Guvernul Partidului Național Liberal, un PNDL adevărat, de minimum 40 de miliarde, care să se ducă spre finanțarea obiectivelor de infrastructură”, a scris Ludovic Orban într-o postare pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close