Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban, atac la Klaus Iohannis: "Să faci promovare la golf în situaţia actuală mi s-a părut total deplasat"

Ludovic Orban, atac la Klaus Iohannis: "Să faci promovare la golf în situaţia actuală mi s-a părut total deplasat"

Ludovic Orban, preşedintele PNL, l-a criticat pe preşedintele Klaus Iohannis după ce a promovat golful în plină criză politică, sanitară şi economică.

Ludovic Orban, atac la Klaus Iohannis: "Să faci promovare la golf în situaţia actuală mi s-a părut total deplasat"
de Claudia Popovici    |    19 Sep 2021   •   20:59

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a apreciat că invitația adresată românilor de către preşedintele Klaus Iohannis de a juca golf este "total deplasată", mai ales că acest sport necesită timp şi un anumit nivel de venit.

„Nu joc golf. Chiar să faci promovare la golf în situaţia actuală, mi s-a părut total deplasat", a afirmat duminică seara Ludovic Orban la B1TV.

Declarația vine după ce preşedintele Klaus Iohannis a precizat că golful se poate practica la orice vârstă şi i-a încurajat pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacții.

„Mă bucur să întâlnesc aici atâția oameni pasionați de golf, un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi.

Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”, a adăugat președintele la evenimentul organizat de compania Dacia Renault cu prilejul decernării premiilor Cupei de Golf "Paul Tomiţă".

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban golf Klaus Iohannis
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close