Antena 3 CNN Politică Lupta pentru supremeţia în PSD împarte partidul în două tabere. Dăncilă pare să aibă din ce în ce mai mulţi susţinători

Lupta pentru supremeţia în PSD împarte partidul în două tabere. Dăncilă pare să aibă din ce în ce mai mulţi susţinători

Lupta pentru supremeţia în PSD împarte partidul în două tabere. Dăncilă pare să aibă din ce în ce mai mulţi susţinători
Sursa foto: Sursă foto: Gov.ro
11 Iun 2019   •   08:28

Lupta pentru supremeţia în PSD împarte partidul în două tabere. S-au aruncat deja vorbe grele şi s-a ajuns chiar şi la ameninţări, iar una dintre confruntările explozive din PSD îi are ca protagonişti pe Marcel Ciolacu şi Marian Oprişan. 

Pe de altă parte, Viorica Dăncilă pare să aibă din ce în ce mai mulţi susţinători. O nouă rundă în lupta pentru suprematia în partid se va duce joi, când partidul se reuneste în Comitetul Executiv.

Între cei care ar putea ocupa postul de preşedinte al PSD, premierul Viorica Dăncilă se bucură de o susţinere serioasă în partid. 

Una dintre confruntările spectaculoase din PSD îi are ca protagonişti pe Marcel Ciolacu şi Marian Oprişan. Proaspătul preşedinte al Camerei Deputaţilor spune că nu îşi aminteşte dacă vineri l-a ameninţat sau nu cu bătaia pe liderul PSD Vrancea, aşa cum susţinuse acesta. 

Viorica Dăncilă confirmă tensiunile apărute între cele două tabere. Premierul atarge atenţia însă ca aceste tensiuni trebuie să înceteze şi spune că PSD are nevoie de o echipă unită.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close