Antena 3 Politică Marcel Ciolacu, acuzaţii explozive la adresa lui Orban: "Este o crimă politică! Să vă fie ruşine!"

Marcel Ciolacu, acuzaţii explozive la adresa lui Orban: "Este o crimă politică! Să vă fie ruşine!"

de Georgiana Adam    |    12 Sep 2020   •   13:27
Marcel Ciolacu, acuzaţii explozive la adresa lui Orban: "Este o crimă politică! Să vă fie ruşine!"
Sursa foto: Hepta

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a lansat o serie de acuzaţii extrem de grave la adresa premierului Ludovic Orban. Ciolacu a explicat că, în realitate, Guvernul a blocat proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din Vâlcea.

"Ce mai caută Orban la Vâlcea?!

Dincolo de gogoșile electorale, trebuie să îi privească în ochi pe vâlceni și să le spună de ce le-a distrus speranțele că vor avea și ei apă curată!

Pentru că asta a făcut domnul Orban, împreună cu ministrul Boloș și coafeza pe care a plantat-o să se ocupe de fondurile europene!

Operatorul de apă local avea la cheie proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Vâlcea!!!

Ce face Guvernul?! Ce știe mai bine: îl blochează prin tot felul de tertipuri administrative.

Să ceri acum revizuirea documentației printr-un acord prealabil este crimă politică și administrativă!

Astfel, nu putem vorbi de obținerea unei finanțări nerambursabile pentru județul Vâlcea ci de întoarcerea în timp în etapa preliminară de depunere a unui proiect.

Cu alte cuvinte, nu vorbim de obținerea unei finanțări nerambursabile, ci dimpotrivă de RESPINGEREA documentației deja elaborate la nivelul județului Vâlcea, ELIMINAREA din proiect a unor localități, REVIZUIREA indicatorilor tehnico economici și RELUAREA procedurilor deja parcurse pană în acest moment.

Acest acord este așadar UN MARE PAS ÎNAPOI pentru județul Vâlcea! Guvernul PNL a eliminat dreptul de conectare la rețeaua de alimentarea cu apa și canalizare a unor comunități din județul Vâlcea și a pus noi opreliști în obținerea finanțării atât de mult așteptate în teritoriu.

Să vă fie rușine!", a scris Marcel Ciolacu în postarea de pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close