Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, acuzaţii explozive la adresa lui Orban: "Este o crimă politică! Să vă fie ruşine!"

Marcel Ciolacu, acuzaţii explozive la adresa lui Orban: "Este o crimă politică! Să vă fie ruşine!"

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a lansat o serie de acuzaţii extrem de grave la adresa premierului Ludovic Orban. Ciolacu a explicat că, în realitate, Guvernul a blocat proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din Vâlcea.

Marcel Ciolacu, acuzaţii explozive la adresa lui Orban: "Este o crimă politică! Să vă fie ruşine!"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    12 Sep 2020   •   13:27

"Ce mai caută Orban la Vâlcea?!

Dincolo de gogoșile electorale, trebuie să îi privească în ochi pe vâlceni și să le spună de ce le-a distrus speranțele că vor avea și ei apă curată!

Pentru că asta a făcut domnul Orban, împreună cu ministrul Boloș și coafeza pe care a plantat-o să se ocupe de fondurile europene!

Operatorul de apă local avea la cheie proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Vâlcea!!!

Ce face Guvernul?! Ce știe mai bine: îl blochează prin tot felul de tertipuri administrative.

Să ceri acum revizuirea documentației printr-un acord prealabil este crimă politică și administrativă!

Astfel, nu putem vorbi de obținerea unei finanțări nerambursabile pentru județul Vâlcea ci de întoarcerea în timp în etapa preliminară de depunere a unui proiect.

Cu alte cuvinte, nu vorbim de obținerea unei finanțări nerambursabile, ci dimpotrivă de RESPINGEREA documentației deja elaborate la nivelul județului Vâlcea, ELIMINAREA din proiect a unor localități, REVIZUIREA indicatorilor tehnico economici și RELUAREA procedurilor deja parcurse pană în acest moment.

Acest acord este așadar UN MARE PAS ÎNAPOI pentru județul Vâlcea! Guvernul PNL a eliminat dreptul de conectare la rețeaua de alimentarea cu apa și canalizare a unor comunități din județul Vâlcea și a pus noi opreliști în obținerea finanțării atât de mult așteptate în teritoriu.

Să vă fie rușine!", a scris Marcel Ciolacu în postarea de pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close