Antena 3 Politică Marcel Ciolacu, acuzații grave. Guvernul Orban a blocat toate acțiunile și măsurile inițiate de PSD

Marcel Ciolacu, acuzații grave. Guvernul Orban a blocat toate acțiunile și măsurile inițiate de PSD

de Laura Dinu    |    10 Sep 2020   •   22:30
Marcel Ciolacu, acuzații grave. Guvernul Orban a blocat toate acțiunile și măsurile inițiate de PSD
Sursa foto: hepta

Președintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu acuză Guvernul Orban că, de când a venit la putere, nu are decât un singur scop și anume câștigarea alegerilor. ”Nu au intenționat nici un moment să guverneze țara, iar rezultatele se văd”.

”De când a venit la putere, Guvernul Orban nu a avut decât un singur scop: totul pentru alegeri!

Nu au intenționat nici un moment să guverneze țara, iar rezultatele se văd: măsuri aberante în numele gestionării pandemiei, dispreț și dezinteres total față de adevăratele probleme cu care se confruntă românii, economie distrusă, agricultură lăsată în voia sorții, venituri din ce în ce mai mici pentru români.

În schimb, principala lor sarcină a fost punerea tuturor resurselor statului la dispoziția PNL și blocarea oricărei acțiuni sau măsuri, initiate de PSD, oricât de bune ar fi fost ele!

Proiectul de dezvoltare și regenerare urbană a Sectorului 5, inițiat de primarul nostru, Daniel Florea blocat de Guvern, prin preluarea terenului de 100 de ha, spre stupefacția partenerilor internationali, BERD și Băncii Mondiale, finanțatorii proiectului!

Marcel Ciolacu: Pe 27 septembrie, bucureștenii le vor da o lecție pe care o vor ține minte mult timp

Tot în Sectorul5, proiectul de dezvoltare și regenerare urbană a zonei Ferentari prin transformarea celor 7,4 KM de cale ferată dezafectată într-un bulevard cu patru benzi și cu tramvai  atacat la CCR chiar de președintele Iohannis!

Pasajul Doamna Ghica, derulat de Primarul General Gabriela Firea atacat și întarziat sistematic de prefectul liberal și de șefii Inspectoratului de Stat în Construcții, la comanda directa a PNL București!

Toate aceste manevre josnice arată disperarea PNL. Pe 27 septembrie, bucureștenii le vor da o lecție pe care o vor ține minte mult timp: cine seamănă vânt, culege furtună!”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close