Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: ”PSD va câștiga alegerile! PSD este singura alternativă la dezastrul lui Orban!”

Marcel Ciolacu: ”PSD va câștiga alegerile! PSD este singura alternativă la dezastrul lui Orban!”

Marcel Ciolacu susține că Partidul Social Democrat ”este singura alternativă la dezastrul lui Orban” și încurajează românii să iasă la vot pe 6 decembrie.

Marcel Ciolacu: ”PSD va câștiga alegerile! PSD este singura alternativă la dezastrul lui Orban!”
de Georgiana Adam    |    03 Dec 2020   •   12:45

”PSD este singura alternativă la dezastrul lui Orban. PSD va câștiga alegerile!

Avem specialiști și un plan pentru sănătate și economie aplicabil din prima zi!

Votați ca să vă salvați sănătatea, educația copiilor voștri, pensiile și locurile de muncă!”, a scris Marcel Ciolacu pe o rețea socială. 

PSD: Asta este imaginea reală a guvernării Orban

Tot astăzi, reprezentanții Partidului Social Democrat au postat pe pagina oficială a unei rețele sociale prin care susțin că, sub guvernarea Orban, rata șomajului în România în rândul tinerilor se apropie de 20%.

”22 de mii de șomeri într-o singură lună! Asta este imaginea reală a guvernării Orban care spune că a susținut firmele să supraviețuiască crizei!

Datele oficiale ale Statisticii probează că economia privată se sufocă după ce a primit doar promisiuni de la Orban și Cîțu, în loc de oxigen! Iar rata șomajului în rândul tinerilor se apropie de 20%: unul din cinci tineri cu vârsta între 18 și 24 de ani a rămas fără serviciu!

PSD este singurul partid care are siguranța locului de muncă drept prioritate a guvernării! Pentru dreapta, soluția standard la criza economică este austeritatea!

Pe 6 decembrie, românii trebuie să vină la vot pentru a spune STOP guvernării Orban care taie salarii și locuri de muncă!”, scriu reprezentanții PSD pe Facebook. 

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close