Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, despre alegerile prezidenţiale de anul viitor: “Cred că e cazul ca România să aibă şi un preşedinte de stânga”

Marcel Ciolacu, despre alegerile prezidenţiale de anul viitor: “Cred că e cazul ca România să aibă şi un preşedinte de stânga”

"După 20 de ani de preşedinţie de dreapta, a venit timpul ca Partidul Social Democrat să dea şeful statului", spune Marcel Ciolacu. Declaraţia vine după apariţia informaţiei că PSD şi PNL se pregătesc să meargă împreună la alegerile de anul viitor.

Marcel Ciolacu, despre alegerile prezidenţiale de anul viitor: “Cred că e cazul ca România să aibă şi un preşedinte de stânga”
Sursa foto: gov.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Sep 2023   •   15:11

Premierul Marcel Ciolacu, care este și președintele PSD, nu exclude o alianță cu PNL la alegerile de anul viitor, dar a ținut să precizeze că, momentan, sunt doar discuții, nu decizii.

“Cred că e cazul ca România să aibă şi un preşedinte de stânga”

"De obicei, în politică niciodată nu spui niciodată. Nu a existat această discuție până acum. Nu vorbim de USL 2.

În cazul în care noi simţim că românii au încredere în această coaliţie, noi putem veni cu un program de ţară şi cu o abordare comună în anul următor.

După 20 de ani de preşedinte de dreapta, cred că e cazul ca România să aibă şi un preşedinte de stânga", a declarat Marcel Ciolacu.

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close