Antena 3 CNN Politică Premierul Marcel Ciolacu: "Am cerut miniștrilor măsuri pentru ca indiferent de starea vremii autoritățile să fie pregătite să intervină"

Premierul Marcel Ciolacu: "Am cerut miniștrilor măsuri pentru ca indiferent de starea vremii autoritățile să fie pregătite să intervină"

Premierul Marcel Ciolacu a cerut convocarea comandamentelor de iarnă la nivelul ministerelor, în cursul zilei de mâine, pentru a pregăti măsuri de intervenție dacă situația o va impune având în vedere avertizările meteorologice primite de la specialişti.

Premierul Marcel Ciolacu: "Am cerut miniștrilor măsuri pentru ca indiferent de starea vremii autoritățile să fie pregătite să intervină"
Sursa foto: gov.ro
de Georgiana Adam    |    25 Noi 2023   •   20:11

"Ne asigurăm că indiferent de starea vremii, de ninsori sau de viscol, nu vor fi probleme legate de aprovizionarea cu energie pentru cetățeni, spitale, școli, obiective sociale. Autoritățile trebuie să fie pregătite să intervină în orice moment, dacă  situația o cere, pentru sprijinirea populației afectate și a comunităților locale.

Ministerul Afacerilor Interne va fi permanent în legătură cu prefecturile pentru a se asigura că la nivel local există capacitatea de intervenție rapidă", a afirmat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Comandamentele de iarnă vor fi convocate în cursul zilei de mâine, 26 noiembrie, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Transporturilor și Infrastructurii și  Ministerului Energiei.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close