Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, atac la Nicuşor Dan: "Bucureștenii au nevoie de un transport public civilizat, nu de vendete politice"

Marcel Ciolacu, atac la Nicuşor Dan: "Bucureștenii au nevoie de un transport public civilizat, nu de vendete politice"

Răzbunarea nu rezolvă siguranța transportului zilnic a sute de mii de oameni, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu acuzând că "directorii" lui Nicușor Dan au dat afară sute de angajați care au avut curajul să dezvăluie dezastrul din sistemul de transport.

Marcel Ciolacu, atac la Nicuşor Dan: "Bucureștenii au nevoie de un transport public civilizat, nu de vendete politice"
Sursa foto: Arhiva Antena 3
de Claudia Popovici    |    05 Mai 2022   •   16:50

„Bucureștenii au nevoie de un transport public civilizat, nu de vendete politice! În loc să se concentreze pe rezolvarea solicitărilor perfect legitime ale angajaților Societății de Transport București - parc auto corespunzător care să asigure siguranța și confortul călătorilor, dar si condiții mai bune de muncă, directorii lui Nicușor Dan au ”rezolvat” problema dând afară peste 220 din oamenii care au avut curajul să arate public cât de mare este dezastrul din cadrul societății de transport bucureștene”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El cere autorităților responsabile implicarea urgentă în rezolvarea situației „create de o administrație incompetentă, dar revanșardă”.

„Răzbunarea nu rezolvă siguranța transportului zilnic a sute de mii de oameni! Și nici lipsa condițiilor decente de transport așteptate de locuitorii Capitalei”, conchide Marcel Ciolacu. 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close