Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: Asta este diferența fundamentală! Toate aceste măsuri vor fi prezentate în detaliu în perioada următoare

Marcel Ciolacu: Asta este diferența fundamentală! Toate aceste măsuri vor fi prezentate în detaliu în perioada următoare

Marcel Ciolacu prezintă, pe o rețea socială, ”programul de guvernare care conține proiecte și măsuri concrete pentru a repune România pe drumul corect”.

Marcel Ciolacu: Asta este diferența fundamentală! Toate aceste măsuri vor fi prezentate în detaliu în perioada următoare
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    08 Oct 2020   •   14:55

Restricții fără număr/ îngroparea economiei și sărăcie vs Siguranța locului de muncă/ Patriotism economic/ Revoluție fiscală/ Stimularea muncii/ Reducerea risipei banului public;

Asta este diferența fundamentală între ce face acum Guvernul lui Iohannis și viziunea economică și socială pe care o propune Partidul Social Democrat pentru următorii patru ani.

Avem nevoie acum de o alternativă viabilă și sănătoasă la coșmarul economic pe care îl trăiește România!

PSD a pregătit un program de guvernare care conține proiecte și măsuri concrete pentru a repune România pe drumul corect! Sunt politici publice pe care le propunem în parteneriat cu cetățenii, sindicatele, patronatele și societatea civilă!

Ieri a fost prezentat public primul capitol al Programului, cel de Economie și Fiscalitate. Viziunea noastră în domeniul economic poate fi structurată pe 5 piloni:

1. Creștem economia prin investiții publice masive și stimularea consumului;

2. Colectăm mai mulți bani la buget. Nu vom modifica impozitele și taxele pentru companii în următorii 4 ani. Dar vom reduce drastic risipa banului public prin raționalizarea cheltuielilor, criterii de performanță în companiile de stat, prioritizarea investițiilor și digitalizarea marilor sisteme publice.

3. Stimulăm munca și creștem veniturile angajaților cu salarii mici și medii – de la salariul minim până la 6000 lei salariu brut lunar. Zero impozit pe venit la nivelul salariului minim prin creșterea deducerilor, inclusiv pentru familiile cu mai mulți copii. Acordam facilități pentru firmele care măresc veniturile angajaților.

4. Siguranța locurilor de muncă. Propunem programe consistente de sprijin pentru companii mari și IMM-uri, condiționate de menținerea/ crearea de noi locuri de muncă.

5. Patriotism economic. Un program complex de relansare a producției - Fabricat în România.

Toate aceste măsuri vor fi prezentate în detaliu în perioada următoare, pentru că fiecare român trebuie să știe că putem ieși foarte repede din criza economică și socială în care ne-a aruncat acest guvern de hoți și de incompetenți!”, scrie Marcel Ciolacu pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Fenomenul ciudat apărut pe cerul Turciei înainte de cutremur
x close