Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, atac furibund la liberali: Ceea ce a făcut Guvernul în privința stării de alertă este un abuz inimaginabil!

Marcel Ciolacu, atac furibund la liberali: Ceea ce a făcut Guvernul în privința stării de alertă este un abuz inimaginabil!

Marcel Ciolacu vine cu acuzații grave la adresa guvernului liberal. Liderul PSD spune că Executivul a făcut un abuz inimaginabil cu privire la starea de alertă.

Marcel Ciolacu, atac furibund la liberali: Ceea ce a făcut Guvernul în privința stării de alertă este un abuz inimaginabil!
Sursa foto: hepta
17 Iun 2020   •   19:30

”Prima zi fără stare de alertă va fi ultima zi a Guvernului Orban!

Ceea ce a făcut Guvernul în privința stării de alertă este un abuz inimaginabil în orice democrație. Restrângerea drepturilor și libertăților cetățenești nu poate fi făcută fără acceptul Parlamentului, după bunul plac al lui Orban.

Doar într-o țară bananieră se întâmplă astfel de lucruri. Este inacceptabil ca, din cauza lui Orban, bolnavii cronici să nu aibă acces la sănătate ! Este un drept constituțional al românilor, pe care Ludovic Orban îl încalcă cu bună știință.

În fața unui asemenea abuz există un singur răspuns: moțiunea de cenzură. Începem deja să strângem semnături pentru depunerea moțiunii !!!”, spune Marcel Ciolacu.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close