Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: ”Ar trebui să ne bucurăm de tot ce este românesc. Această pandemie, extrem de prost gestionată, ne-a furat toate aceste bucurii”

Marcel Ciolacu: ”Ar trebui să ne bucurăm de tot ce este românesc. Această pandemie, extrem de prost gestionată, ne-a furat toate aceste bucurii”

Politicienii au transmis, pe canale oficiale sau în postări pe Facebook, mesaje de Ziua Națională, ce amintesc de trecut, de Marea Unire, dar și de prezent, de alegeri și de criza coronavirusului.

Marcel Ciolacu: ”Ar trebui să ne bucurăm de tot ce este românesc. Această pandemie, extrem de prost gestionată, ne-a furat toate aceste bucurii”
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    01 Dec 2020   •   10:50

Marcel Ciolacu a transmis că este momentul să ne amintim de cei care au avut curaj să contruiască România și că este momentul mai mult ca niciodată să luptăm împreună pentru o Românie mai bună.

”De Ziua Națională, ar trebui să ne onorăm istoria, eroii și progresul nostru ca națiune. De Ziua Națională, ar trebui să ne bucurăm de tot ce este românesc! De bucatele noastre. De tradițiile noastre. De familie și prieteni. Anul acesta, din păcate, această pandemie, extrem de prost gestionată, ne-a furat toate aceste bucurii.

Astăzi, de 1 Decembrie, e timpul să ne amintim de curajul înaintașilor noștri de a construi România. Curajul lor înseamnă ca azi să continuăm să luptăm pentru ceea ce este corect! Să luptăm pentru ca națiunea noastră să treacă mai repede peste aceste momente dificile! Ca români, suntem chemați să ne apărăm, cu toții, țara din nou! Împreună, să ne apărăm țara de un dușman invizibil, cu care s-au luptat prea puțin și prea haotic până acum. Cu toții, putem îndrepta națiunea noastră în direcția cea bună!

Știm cum. Avem soluțiile! Și avem și dorința de a ne uni din nou în jurul unui singur scop. Împreună, putem să ne salvăm ca o națiune puternică! La mulți ani, români! La mulți ani, România!”, a scris pe Facebook liderul PSD Marcel Ciolacu.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close