Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Anumiți colegi de coaliție sunt datori să dea explicații românilor"

Marcel Ciolacu: "Anumiți colegi de coaliție sunt datori să dea explicații românilor"

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a anunţat, astăzi, într-o postare pe Facebook, că "anumiți colegi de coaliție sunt datori să dea explicații românilor".

Marcel Ciolacu: "Anumiți colegi de coaliție sunt datori să dea explicații românilor"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Eduard Vinatoru
de Georgiana Adam    |    13 Noi 2022   •   14:57

"Anumiți colegi de coaliție sunt datori să dea explicații românilor. De ce au trecut în PNRR închiderea termocentralelor dacă nu le-a cerut nimeni? De ce au liberalizat piața energiei fără să pună nimic în loc?

De ce au aprobat achiziția de vaccinuri de 1 miliard de euro? De ce nu au prins irigațiile în PNRR?!

Sunt multe lucruri care trebuie explicate. La fel cum trebuie să explice de ce vor ca o pensie de 1800 de lei să crească cu 270 de lei, iar o pensie de 18.000 de lei să crească cu 2700 de lei, adică de 10 ori mai mult.

Oare nu ar trebui ca în vremuri de criză să îi ajutăm mai mult pe cei cu venituri mai mici și mai puțin pe cei care nu au nici grija facturilor, nici a frigului și nici a prețurilor mari?!", a scris Marcel Ciolacu în postarea de pe Facebook.

Anumiți colegi de coaliție sunt datori să dea explicații românilor. De ce au trecut în PNRR închiderea termocentralelor dacă nu le-a cerut nimeni? De ce au liberalizat piața energiei fără să pună nimic în loc? De ce au aprobat achiziția de vaccinuri de 1 miliard de euro? De ce nu au prins irigațiile în PNRR?! Sunt multe lucruri care trebuie explicate. La fel cum trebuie să explice de ce vor ca o pensie de 1800 de lei să crească cu 270 de lei, iar o pensie de 18.000 de lei să crească cu 2700 de lei, adică de 10 ori mai mult. Oare nu ar trebui ca în vremuri de criză să îi ajutăm mai mult pe cei cu venituri mai mici și mai puțin pe cei care nu au nici grija facturilor, nici a frigului și nici a prețurilor mari?!

Publicată de Marcel Ciolacu pe Duminică, 13 noiembrie 2022

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close