Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu anunță o posibilă creștere a salariilor. Cine sunt cei care vor beneficia de majorare

Marcel Ciolacu anunță o posibilă creștere a salariilor. Cine sunt cei care vor beneficia de majorare

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marți că este posibilă o nouă creștere a salariului minim pe economie.

Marcel Ciolacu anunță o posibilă creștere a salariilor. Cine sunt cei care vor beneficia de majorare
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    05 Apr 2022   •   15:42

”Este o discuție să avem mărirea de anul acesta”, a declarat Marcel Ciolacu, fiind întrebat de jurnaliști de când s-ar putea aplica această majorare. 

”Este o propunere de la IMM-uri care spune că dacă se mărește salariul minim, cele 200 de lei diferență să nu fie impozitate cu CAS și CASS”, a mai spus Ciolacu potrivit DCNews

Marcel Ciolacu anunță o OUG pentru contracararea creșterii prețurilor la materialele de construcții

Executivul va adopta o ordonanță de urgență pentru a contracara creșterea prețurilor la materialele de construcții, spune președintele PSD, Marcel Ciolacu, la o întâlnire cu primarii orașelor din România.

„Știm cu toții că multe dintre proiectele dumneavoastră de dezvoltare sunt blocate din cauza exploziei prețurilor la materialele de construcții. De aceea, vom veni urgent cu un act normativ prin care toate contractele de investiții de la nivel local – fie ele finanțate prin PNDL 1 sau PNDL 2, dar și cele din fonduri europene, să fie actualizate cu noile prețuri la materialele de construcții. Vreau ca toate investițiile aflate în derulare să fie finalizate rapid”, a spus Marcel Ciolacu la o ședință a Asociației Orașelor din România.

El a precizat că sunt lucrări de peste 40 de miliarde de lei – școli, spitale, drumuri: „le vom debloca și finaliza împreună! Acesta este obiectivul nostru comun”.

De asemenea, Ciolacu afirmă că PNRR-ul trebuie să fie descentralizat.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close