Antena 3 CNN Politică Ciolacu, după decizia CCR: ”Unanimitate, looserilor! PNL și USR au pus la cale un abuz îngrozitor”

Ciolacu, după decizia CCR: ”Unanimitate, looserilor! PNL și USR au pus la cale un abuz îngrozitor”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat după decizia Curții Constituționale, potrivit căreia decizia de revocare a lui Renate Weber din funcția de Avocat al Poporului este neconstituțională. ”PNL și USR au pus la cale un abuz îngrozitor și au atacat însăși esența statului de drept”, a afirmat Marcel Ciolacu într-o postare pe Facebook.

Ciolacu, după decizia CCR: ”Unanimitate, looserilor! PNL și USR au pus la cale un abuz îngrozitor”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    29 Iun 2021   •   14:12

”UNANIMITATE, loserilor!!!

CCR a confirmat azi, în unanimitate, că PNL și USR au pus la cale un abuz îngrozitor și au atacat însăși esența statului de drept!

La sesizarea PSD, Avocatul Poporului a fost repus în drepturi, spre disperarea lui Cîțu, Orban, Barna și a restului găștii anti-corupților de carton.

Salut decizia Curții care consolidează astfel poziția acestei instituții în apărarea drepturilor și libertăților cetățenești față de abuzurile puterii.

”Îi somez să renunțe la aceste manevre sinucigașe”

Am văzut însă că Orban și Barna deja continuă delirul și vor o nouă procedură de revocare a doamnei Renate Weber. Chiar nu mai au niciun pic de rațiune! Nu-și dau seama că orgoliul lor prostesc va pune România în cea mai proastă poziție în fața întregii Europe! Îi somez să renunțe la aceste manevre sinucigașe, care fac un rău enorm țării!

P.S. Mă bucur că Avocatul Poporului este în măsură să-și reia exercitarea deplină a atribuțiilor sale. La câte abuzuri pregătește această guvernare, Renate Weber va avea mult de lucru în continuare… sper că va începe cu OUG privind tăierea alocațiilor și cu OUG privind privatizarea sănătății”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
x close