Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: Pachetul de stimulare a economiei din SUA marchează și începutul unui Nou Model Economic

Marcel Ciolacu: Pachetul de stimulare a economiei din SUA marchează și începutul unui Nou Model Economic

Planul de stimulare a economiei SUA marchează și începutul unui Nou Model Economic, unul ce se bazează pe un stat activ, implicat în viața cetățenilor, afirmă Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Pachetul de stimulare a economiei din SUA marchează și începutul unui Nou Model Economic
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    11 Mar 2021   •   11:16

”Congresul american a votat astăzi planul de #stimulare a economiei în valoare de 1,9 trilioane de dolari, propus de Joe Biden. O intervenție fiscală masivă destinată familiilor sărace și celor din clasa de mijloc, care va accelera redresarea Americii, fără a supraîncălzi economia.

Pe lângă efectele sale directe în economia americană și globală, acest pachet de stimulare a economiei marchează și începutul unui Nou Model Economic, unul ce se bazează pe un stat activ, implicat în viața cetățenilor, nu doar unul care se preocupă de piețele financiare, așa cum susțin partidele de dreapta”, a scris Marcel Ciolacu, joi, pe pagina sa de Facebook.

Marcel Ciolacu precizează că PSD a avut o poziție similară

”Același lucru îl spunem și noi - rolul statului este acela de a guverna în numele și pentru cetățeni. În același timp, mai ales în perioade de criză cum este cea pe care o traversăm, statul are datoria de a proteja categoriile vulnerabile și de a sprijini clasa de mijloc și producătorii autohtoni”, a mai scris Marcel Ciolacu.

Congresul american a votat astăzi planul de #stimulare a economiei în valoare de 1,9 trilioane de dolari, propus de Joe...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Miercuri, 10 martie 2021

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close