Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: Fiecare zi pierdută afectează economia. Restricțiile și îngrădirile la nesfârșit nu sunt o soluție!

Marcel Ciolacu: Fiecare zi pierdută afectează economia. Restricțiile și îngrădirile la nesfârșit nu sunt o soluție!

Restricțiile nesfârșite distrug economia și nu reprezintă o soluție, atrage atenția președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Fiecare zi pierdută afectează economia. Restricțiile și îngrădirile la nesfârșit nu sunt o soluție!
Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu
21 Mai 2020   •   14:29

"PNL nu a înțeles nici acum - când fiecare zi pierdută înseamnă 500 de milioane de euro care dispar din economie, că restricțiile și îngrădirile la nesfârșit NU reprezintă o soluție! Că era – și este nevoie, de un parteneriat real între cetățean și autorități, nu de bici!

Era atât de greu în a DISCUTA cu toți factorii implicați? În a găsi soluții ÎMPREUNĂ? Era mult mai simplu pentru toată lumea și mult mai eficient, iar guvernului i-ar fi rămas timp suficient pentru a se concentra doar pe măsurile de redeschidere economică, pe relansarea economiei. Pentru că aceasta este de fapt treaba statului!", a spus Ciolacu.

Șeful PSD spune că Guvernul nu s-a interesat de domeniile unde puteau găsi un partener de dialog și că doar a încălcat drepturile și libertățile românilor, dând legi și ordonanțe neconstituționale.

"Dar aroganța politică și-a spus cuvântul. Guvernul PNL nu a fost interesat de niciunul dintre domeniile unde puteau găsi un partener de dialog! PNL nu a dat doi bani nici pe antreprenori, nici pe dascăli și elevi, nici pe reprezentanții cultelor religioase. Nu a avut încredere în ei și nu i-a considerat parteneri. PNL a folosit doar biciul, încălcări de drepturi și de libertăți, legi și ordonanțe neconstituționale!

Ceea ce este însă de-a dreptul halucinant, mai ales pentru un guvern așa-zis liberal, este abordarea față de economie. În loc să proiecteze măsuri care să redeschidă economia, prioritatea zero a Guvernului PNL a fost – și este și acum! – cum să țină închisă economia.

Mai mult puteți citi aici. https://bit.ly/2LIQz6x", a scris Ciolacu pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close