Antena 3 Politică Marcel Ciolacu: ”Cîțule, ești mitoman! Mai rău, ești și inuman!”

Marcel Ciolacu: ”Cîțule, ești mitoman! Mai rău, ești și inuman!”

de Laura Dinu    |    01 Feb 2021   •   14:15
Marcel Ciolacu: ”Cîțule, ești mitoman! Mai rău, ești și inuman!”
Sursa foto: hepta

Marcel Ciolacu îl acuză pe premierul Florin Cîțu că minte o țară întreagă ”că în spitale se cheltuie 95% din bani pe salarii și sporuri! Te-ai folosit, meschin și calculat, de impactul mediatic al dramei pentru a emite o ticăloșie patentată de Băsescu, acum un deceniu: să asmuți categorii de români împotriva altora…”, scrie Marcel Ciolacu pe o rețea socială.

”Cîțule, le-ai arătat românilor cât de neom poți să fii, mințind o țară întreagă aflată în stare de șoc în ziua tragediei de la Balș, că în spitale se cheltuie 95% din bani pe salarii și sporuri! Te-ai folosit, meschin și calculat, de impactul mediatic al dramei pentru a emite o ticăloșie patentată de Băsescu, acum un deceniu: să asmuți categorii de români împotriva altora…

Adevărul este simplu și se află în actele bugetare pe 2020, girate chiar de tine, Florin Cîțu, ca ministru al Finanțelor:

Totalul cheltuielilor de personal din sănătate (salarii plus sporuri) este de SUB 9%! De 10 ori mai puțin decât pretinzi, mitomanule!

 Ai tăiat anul trecut investițiile în spitale, atât de clamate acum de tine, până la un infim 2,5%! Și asta în an de pandemie, când tu și Orban tocați aiurea banii țării pe afaceri de partid gen Unifarm!

Salariile medicilor, triplate de PSD pentru a stopa exodul acestora, ne țin încă pe ultimul loc în Europa la venituri brute lunare în domeniu.

Să te folosești de morții de la “Matei Balș” pentru a-ți argumenta austeritatea ne arată, Cîțule, că ești expresia cinismului pe care această putere le-o arată românilor, zi de zi! Cu tine, liberalismul ajunge să îngroape umanismul!”, scrie liderul PSD, Macel Ciolacu, pe o rețea socială. 

Cîțule, le-ai arătat românilor cât de neom poți să fii, mințind o țară întreagă aflată în stare de șoc în ziua tragediei...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Luni, 1 februarie 2021

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close