Antena 3 Politică Marcel Ciolacu: ”Este curată patologie! Să-i amintim, pe scurt, ce nesimțiri fac non-stop în pandemie!”

Marcel Ciolacu: ”Este curată patologie! Să-i amintim, pe scurt, ce nesimțiri fac non-stop în pandemie!”

de Laura Dinu    |    08 Apr 2021   •   14:43
Marcel Ciolacu: ”Este curată patologie! Să-i amintim, pe scurt, ce nesimțiri fac non-stop în pandemie!” Hepta

Marcel Ciolacu îi amintește premierului Florin Cîțu, printr-o postare pe o rețea socială, ”ce nesimțiri se fac non-stop în pandemie”. ”Să vii la pupitrul Executivului și să plângi că nu poți controla cheltuielile în vreme ce chiar tu și șefii Coaliției alimentați robinetul angajărilor politice este curată patologie!”

”Cîțu este șocat că Guvernul pe care îl conduce cheltuie cu salariile mai mult decât îi permite legea. Să-i amintim, pe scurt, ce nesimțiri fac non-stop în pandemie:

- ați angajat peste 15.000 de pile de partid, plătite generos să stea pe Facebook și să vă laude postările;

- ați inventat posturi noi pretutindeni în administrație, de la prefecturi până la conducerile TVR și Radio, unde dublați șefii, ca să fie pace în Coaliție;

- dați concedii suplimentare întreg personalului ANAF, cu sporuri cu tot, că doar prin vacanțe repetate vor crește încasările la buget.

Să vii la pupitrul Executivului și să plângi că nu poți controla cheltuielile în vreme ce chiar tu și șefii Coaliției alimentați robinetul angajărilor politice este curată patologie! Românii - cu pandemia, Cîțu - cu mitomania!”

Cîțu este șocat că Guvernul pe care îl conduce cheltuie cu salariile mai mult decât îi permite legea. Să-i amintim, pe...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Joi, 8 aprilie 2021

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close