Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu și Florin Cîțu ar putea pleca în Ucraina chiar astăzi

Marcel Ciolacu și Florin Cîțu ar putea pleca în Ucraina chiar astăzi

Marcel Ciolacu și Florin Cîțu ar putea pleca la Kiev chiar în cursul zilei de astăzi. Șefii celor două Camere vor susține discursuri în Parlamentul Ucrainei și vor discuta cu șeful Radei Supreme.

Marcel Ciolacu și Florin Cîțu ar putea pleca în Ucraina chiar astăzi
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    Radu Tiliță    |    26 Apr 2022   •   13:32

Încă nu se știe dacă se vor întâlni și cu președintele Volodimir Zelenski. 

Surse apropiate de echipele de organizare spun că inclusiv la această oră se fac demersuri în acest sens dat fiind faptul că în Ucraina situația este una destul de tensionată și automat nu se poate  stabili nimic sigur sută la sută. 

Cu toate acestea Marcel Ciolacu și Florin Cîțu se așteaptă să existe o întâlnire cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, dat fiind faptul că aproape toți oficialii care au vizitat Kievul de la începutul acestei perioade de război au avut șansă să îl întâlnească pe președinte.  

În tot acest timp să fac și ultimele pregătiri pentru deplasare. Din primele informații se pare că plecarea va avea loc chiar în această noapte astfel încât cei doi oficiali să fie deja la Kiev mâine dimineață. 

Nu se știe însă în ce condiții vor ajunge acolo. Varianta inițială ar fi ca cei doi să meargă cu avionul până în Polonia iar mai apoi să meargă cu trenul până în Ucraina, așa cum au făcut-o și ceilalți oficiali. 

În timpul vizitei oficiale cei doi vor ”vizita” orașul și vor analiza situația de acolo, iar mai apoi vor ține un discurs în fața Radei Supreme. 

Din această vizită vor mai face parte și alți doi oficiali internaționali. Vorbim aici despre președintele Parlamentului elvețian și președintele Parlamentului din Macedonia de Nord.  Toți cei patru vor lua parte la această vizită oficială și vor ajunge în aceleași puncte.  

Este foarte posibil însă ca programul celor  doi președinți de Camere  să fie cumva decalat.  Dacă până în acest moment știm că este posibil că Marcel Ciolacu și Florin Cîțu să revină mâine din vizita oficială în Ucraina, este posibil ca întâlnirile să fie reprogramate astfel încât aceștia să se întoarcă în țară abia în cursul zilei de joi.  

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Florin Cîțu Ucraina
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close