Antena 3 Politică Marcel Ciolacu: Guvernul PNL a făcut prăpăd financiar. E dezastru pe linie

Marcel Ciolacu: Guvernul PNL a făcut prăpăd financiar. E dezastru pe linie

de Georgiana Adam    |    28 Ian 2021   •   17:30
Marcel Ciolacu: Guvernul PNL a făcut prăpăd financiar. E dezastru pe linie
Sursa foto: Agerpres

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că datele execuției bugetare a dreptei pe anul 2020 arată "dezastru pe linie", iar actuala coaliție de guvernare merge pe aceeași direcție și în anul 2021.

"Execuția bugetară a dreptei pe 2020 = dezastru pe linie!

Ciolacu: Incompetenții care îngroapă România au făcut publice datele prăpădului financiar pe anul trecut 

Abia după ce i-am avertizat public că încalcă legea, incompetenții care îngroapă România au făcut publice datele prăpădului financiar pe anul trecut - 9,8%, un deficit de 100 miliarde lei, cât deficitul total al celor trei ani și 10 luni din guvernările PSD (2016-2019)! 

Măcar dacă acești bani s-ar fi dus pe gestionarea eficientă a pandemiei sau pe susținerea mediului privat românesc! Dar și autoritățile locale și firmele au fost lăsate să se descurce pe cont propriu!

Tunurile repetate date în plină pandemie, favorizarea unor grupuri de interese economice - care nu au plătit taxe în valoare de peste 9,4 miliarde euro!, gestionarea dezastruoasă provocată de politrucii numiți în funcții doar pe bază de carnet de membru PNL, ratarea permanentă a țintelor de colectare în ultimele cinci trimestre (de când Dreapta guvernează țara), toate împreună au generat o gaură de peste 10 miliarde euro. Bani care puteau merge în investiții, în economie, către români în final. 

Ciolacu: În bugetul PSD pe 2021, am spus că există bani pentru a mări veniturile românilor

De aceea, când am prezentat bugetul PSD pe 2021 am spus că există bani pentru a mări veniturile românilor și pentru a pune economia în mișcare! 

Trebuie doar pricepere, voință și echitate socială! Și pentru asta ne vom bate atunci când vor binevoi să vină cu bugetul țării în Parlament!",  a scris preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, joi, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close