Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: Guvernul are zero credibilitate! Pe orice pun mâna, fie distrug, fie fură! 

Marcel Ciolacu: Guvernul are zero credibilitate! Pe orice pun mâna, fie distrug, fie fură! 

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că guvernul nu este în stare să gestioneze programele pentru IMM-uri, dar nici atragerea de fonduri europene.

Marcel Ciolacu: Guvernul are zero credibilitate! Pe orice pun mâna, fie distrug, fie fură! 
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    05 Feb 2021   •   14:20

Totodată, Ciolacu arată că actualul Guvern nu trebuie lăsat să se ocupe de banii europeni pentru că "pe orice pun mâna fie distrug, fie fură!".

"Atunci când măsluiesc fără jenă cele mai simple programe de ajutor pentru IMM-uri, ce pretenții poți avea de la acest Guvern că va putea convinge Comisia Europeană că este capabil să atragă cele 30 de miliarde de euro prin Planul Național de Redresare și Reziliență?! 

Zero credibilitate! Banii europeni, atât de necesari României, nu vor fi dați pe mâna acestor amatori. Pentru că nu sunt în stare să facă un plan clar și coerent! Și pentru că au demonstrat deja că pe orice pun mâna fie distrug, fie fură! 

În timp ce în interiorul aceluiași Guvern, Cîțu de la PNL îi dă în cap lui Năsui de la USR cu bâta Corpului de Control, firmele românești vor continua să dea faliment pe bandă rulantă. Iar, pe sub masă, prietenii lor își vor lua în continuare apartamente pe banii tuturor românilor", a scris preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, vineri, pe pagina de Facebook.

Atunci când măsluiesc fără jenă cele mai simple programe de ajutor pentru IMM-uri, ce pretenții poți avea de la acest...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Vineri, 5 februarie 2021

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Abonează-te la canalul oficial de WhatsApp al Antena CNN
x close