Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: Guvernul PNL ne trimite în Parlament doar catastrofe pe care trebuie să le reparăm în regim de urgență

Marcel Ciolacu: Guvernul PNL ne trimite în Parlament doar catastrofe pe care trebuie să le reparăm în regim de urgență

Marcel Ciolacu a postat un mesaj pe o rețea socială în care precizează că, alături de specialiști și de societatea civilă, a construit o lege care să îi protejeze pe români în fața pandemiei. ”Avem garanția că putem da votul final pe o lege coerentă și eficientă”, a spus liderul PSD.

Marcel Ciolacu: Guvernul PNL ne trimite în Parlament doar catastrofe pe care trebuie să le reparăm în regim de urgență
Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu
de Laura Dinu    |    09 Iul 2020   •   17:40

”Cu ajutorul specialiștilor și al societății civile, am construit o lege a carantinei care chiar să-i protejeze pe români în fața pandemiei, nu să acopere abuzurile!

Dimineață, am avut o întâlnire la Parlament cu dl Raed Arafat și mai mulți colegi juriști si medici pentru a găsi cele mai bune formulări la noua lege privind carantina și izolarea.

”Am construit o lege a carantinei care chiar să-i protejeze pe români în fața pandemiei”

Asta fiindcă Guvernul PNL elaborează și ne trimite în Parlament doar catastrofe pe care trebuie să le reparăm în regim de urgență. Ieri, i-am chemat la dezbatere pe experții societății civile, care ne-au ajutat să eliminăm aberațiile liberale ce atentau la drepturile și libertățile românilor.

Azi, după discuția foarte aplicată cu dl Arafat, avem garanția că putem da votul final pe o lege coerentă și eficientă!”, scrie Marcel Ciolacu pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Schimbări majore la școlile de șoferi!
x close