Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: Singura prioritate a Guvernului PNL a fost și este închiderea economiei

Marcel Ciolacu: Singura prioritate a Guvernului PNL a fost și este închiderea economiei

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, acuză Guvernul PNL că vrea să închidă economia României și că de luni de zile nu a luat nicio măsură pentru sprijinirea firmelor românești.

Marcel Ciolacu: Singura prioritate a Guvernului PNL a fost și este închiderea economiei
Sursa foto: Hepta
26 Mai 2020   •   17:27

"Toate acțiunile lor, toate minciunile, toate bâlbele, tot haosul provocat demonstrează clar că singura prioritate a Guvernului PNL a fost și este închiderea economiei. Aprope trei luni de zile Guvernul Orban nu a luat nicio măsură de sprijin real pentru firmele românești.

Nici acum nu iau nicio măsură reală de repornire a economiei. Mai mult, încearcă să ne convingă că totul trebuie să rămână în continuare închis. Industrie NU. Agricultură NU. Turism NU. Terase și restaurante NU. Mall-uri NU. Doar șomaj, firme românești în prag de faliment, producători români lăsați la mila sorții și prăbușirea nivelului de trai al românilor!", a declarat liderul social-demoraților.

Ciolacu mai spune că vor găsi soluții legislative în Parlament pentru cei care lucrează în industria navală.

"Astăzi am avut o întâlnire cu liderul Blocului Național Sindical, Dumitru Costin, și cu reprezentanții Șantierelor Navale din Constanța, Mangalia, Brăila și Galați.

Pentru PNL, și cei din industria navală sunt la fel de neimportanți precum cei din HORECA și nu merită sprijiniți! Însă pentru miile de familii care câștigă o pâine pe șantierele navale locurile lor de muncă sunt vitale. De aceea, vom găsi în Parlament soluțiile legislative necesare pentru a veni în sprijinul acestor oameni!", a scris Ciolacu pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Avertizare meteo imediată cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii!
x close