Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: ”2022 a fost un an greu. Sunt ferm convins că anul 2023 va fi unul plin de aspecte pozitive”

Marcel Ciolacu: ”2022 a fost un an greu. Sunt ferm convins că anul 2023 va fi unul plin de aspecte pozitive”

Marcel Ciolacu, liderul PSD și președintele Camerei Deputaților, spune că 2022 a fost un an greu, dar este încrezător că 2023 va fi plin de aspecte pozitive.

Marcel Ciolacu: ”2022 a fost un an greu. Sunt ferm convins că anul 2023 va fi unul plin de aspecte pozitive”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    31 Dec 2022   •   15:45

”2022 a fost un an greu, dar în fiecare clipă ne-am străduit să răspundem tuturor provocărilor.

Am făcut hotărâți pasul în față și ne-am asumat o guvernare complicată pentru a găsi și aplica, din prima linie, soluțiile la problemele cu care românii s-au confruntat.

A fost un lucru normal pentru că, în aceste vremuri grele, cele mai mari așteptări ale românilor se îndreptau către cel mai mare partid, către forța politică care a luptat întotdeauna pentru cei mulți, pentru familiile cu copii, pentru pensionari și pentru firmele românești.

Am luat măsuri pentru ca românii și economia să reziste în fața amenințărilor. Mai mult, suntem hotărâți să continuăm să sprijinim România pentru a trece cu bine peste această perioadă dificilă ca o națiune puternică și unită.

Românii și-au demonstrat hotărârea pe tot parcursul acestui an. Este timpul ca și guvernul nostru să-și demonstreze în 2023 determinarea astfel încât viețile oamenilor pe care îi servim să devină mai bune!

Sunt ferm convins că anul 2023 va fi unul plin de aspecte pozitive. Este rolul meu și al celorlalți lideri politici să găsim soluții rapide la toate evenimentele neprevăzute care vor apărea. Împreună, dând dovadă de inteligență și maturitate politică, putem transforma România într-un lider regional capabil să atragă investițiile mari care se vor reîntoarce în Europa. Vom fi atenți la evoluția economiei și vom fi pregătiți să luăm toate măsurile necesare dacă lucrurile vor evolua defavorabil, pentru ca efectele negative să fie cât mai mici pentru români și firmele românești.

2022 a fost un an greu, dar în fiecare clipă ne-am străduit să răspundem tuturor provocărilor. Am făcut hotărâți pasul în față și ne-am asumat o guvernare complicată pentru a găsi și aplica, din prima linie, #soluțiile la problemele cu care românii s-au confruntat. A fost un lucru normal pentru că, în aceste vremuri grele, cele mai mari așteptări ale românilor se îndreptau către cel mai mare partid, către forța politică care a luptat întotdeauna pentru cei mulți, pentru familiile cu copii, pentru pensionari și pentru firmele românești. Am luat #măsuri pentru ca românii și economia să reziste în fața amenințărilor. Mai mult, suntem hotărâți să continuăm să #sprijinim România pentru a trece cu bine peste această perioadă dificilă ca o națiune puternică și unită. Românii și-au demonstrat hotărârea pe tot parcursul acestui an. Este timpul ca și guvernul nostru să-și demonstreze în 2023 determinarea astfel încât viețile oamenilor pe care îi servim să devină mai bune! Sunt ferm convins că anul #2023 va fi unul plin de aspecte pozitive. Este rolul meu și al celorlalți lideri politici să găsim soluții rapide la toate evenimentele neprevăzute care vor apărea. #Împreună, dând dovadă de inteligență și maturitate politică, putem transforma România într-un lider regional capabil să atragă investițiile mari care se vor reîntoarce în Europa. Vom fi atenți la evoluția economiei și vom fi pregătiți să luăm toate măsurile necesare dacă lucrurile vor evolua defavorabil, pentru ca efectele negative să fie cât mai mici pentru români și firmele românești. Trebuie să creăm toate condițiile pentru ca agricultura să performeze, deoarece perioada complicată se prelungește și resursele alimentare vor fi o problemă pentru multe regiuni ale lumii. Trebuie să ne asigurăm că vom lua toate măsurile posibile pentru ca seniorii României și oamenii care muncesc din greu să aibă un trai decent și să primească respectul cuvenit. Este datoria noastră să găsim o modalitate de lucru eficientă pentru atragerea fondurilor europene alocate, astfel încât aceste fluxuri financiare să intre și să crească economia românească. Da, nu mă sperie nimic! Sunt plin de speranță ca vom reuși și vreau ca toată lumea să aibă #încredere că România nu este o putere de neglijat în Europa. Jocurile mărunte ale unor politicieni dornici să câștige câteva voturi au amânat un moment așteptat de toți românii, dar vă spun astăzi că viitorul pentru noi va arăta bine. Nu trebuie să uităm că avem cea mai mare dezvoltare economică din Europa din ultimele două decenii. Evident că mai sunt multe lucruri de făcut, dar trebuie să fim mândri de realizările acestei țări. Nu am crezut niciodată în destinul defetist al acestei națiuni și nu voi cădea niciodată pradă discursului fatalist pe care îl vedeți din plin la “oamenii noi” din politică. Românii sunt puternici, muncitori și hotărâți! Vă urez tuturor un An Nou plin de speranță, bucurii și sănătate! Dumnezeu să binecuvânteze România! La mulți ani!

Publicată de Marcel Ciolacu pe Sâmbătă, 31 decembrie 2022

Trebuie să creăm toate condițiile pentru ca agricultura să performeze, deoarece perioada complicată se prelungește și resursele alimentare vor fi o problemă pentru multe regiuni ale lumii.

Trebuie să ne asigurăm că vom lua toate măsurile posibile pentru ca seniorii României și oamenii care muncesc din greu să aibă un trai decent și să primească respectul cuvenit.

Este datoria noastră să găsim o modalitate de lucru eficientă pentru atragerea fondurilor europene alocate, astfel încât aceste fluxuri financiare să intre și să crească economia românească.

Da, nu mă sperie nimic! Sunt plin de speranță ca vom reuși și vreau ca toată lumea să aibă încredere că România nu este o putere de neglijat în Europa. Jocurile mărunte ale unor politicieni dornici să câștige câteva voturi au amânat un moment așteptat de toți românii, dar vă spun astăzi că viitorul pentru noi va arăta bine. Nu trebuie să uităm că avem cea mai mare dezvoltare economică din Europa din ultimele două decenii.

Evident că mai sunt multe lucruri de făcut, dar trebuie să fim mândri de realizările acestei țări. Nu am crezut niciodată în destinul defetist al acestei națiuni și nu voi cădea niciodată pradă discursului fatalist pe care îl vedeți din plin la “oamenii noi” din politică. Românii sunt puternici, muncitori și hotărâți!

Vă urez tuturor un An Nou plin de speranță, bucurii și sănătate!

Dumnezeu să binecuvânteze România!

La mulți ani!”, a scris Marcel Ciolacu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close