Antena 3 CNN Politică ”Ce ne interesează pe noi de ruși, când noi suntem vai de noi?” Răspunsul lui Marcel Ciolacu

”Ce ne interesează pe noi de ruși, când noi suntem vai de noi?” Răspunsul lui Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a fost întrebat de un internaut de ce ar trebui să ne intereseze de alte țări când ”noi suntem vai de noi”.

”Ce ne interesează pe noi de ruși, când noi suntem vai de noi?” Răspunsul lui Marcel Ciolacu
Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu
de Laura Dinu    |    23 Mar 2022   •   13:06

Internaut: Ca de obicei, în loc să vă gândiți la România, vă gândiți la alte țări… Ce ne interesează pe noi de ruși când noi suntem vai de noi??! Numai trădători falși și lași avem în Guvern. 

Marcel Ciolacu: România este alături de întreaga Europă și de SUA în răspunsul (corect) pe care-l dă unui stat agresor. Restricțiile au fost necesare tocmai ca să încheiem acest război, care destabilizează toată lumea! Și eu și colegii mei din PSD am luptat și vom lupta mereu pentru bunăstarea românilor: prin toate măsurile pe care le-am adoptat până acum am ajutat pensionarii, salariații și copiii români. Acum, suntem la guvernare ca să propunem soluțiile de care au nevoie românii.

”Trebuie stopat eventualul flux de bani către apropiații lui Putin!”

Marcel Ciolacu a cerut Guvernului, marți, să clarifice legal și rapid situația firmei TMK Artrom din județul Olt.

Sancțiunile internaționale la adresa Rusiei sunt absolut necesare. Tăierea surselor de bani pentru oligarhii lui Putin este obligatorie. Niciun leu, niciun euro nu trebuie să finanțeze războiul lui Putin!

Dar nicio țară europeană nu a sancționat angajații companiilor producătoare care au reprezentare în mai multe state, cum sunt, de exemplu, cei 2.500 de angajați români ai TMK Artrom din Slatina, în cazul cărora, de mai bine de două săptămâni, nu s-a găsit nicio soluție! Oamenii nu sunt plătiți, producția stagnează și toate contractele de care depind companii importante din industria românească au ajuns sub un mare semn de întrebare.

Solicit Guvernului să clarifice legal și rapid situația firmei TMK Artrom din județul Olt. Repet! NU muncitorii români sunt cei care trebuie pedepsiți, ci trebuie stopat eventualul flux de bani către apropiații lui Putin. Pentru România sunt importanți românii și locurile de muncă, precum și funcționarea în continuare a economiei românești!

Mai mult, aprobarea unei Ordonanțe de urgență din partea Executivului pentru rezolvarea situației de la TMK ar clarifica și alte cazuri similare.

Sancțiunile internaționale la adresa Rusiei sunt absolut necesare. Tăierea surselor de bani pentru oligarhii lui Putin...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Luni, 21 martie 2022

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close