Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: Iohannis și Orban au pierdut lupta cu virusul, dar continuă să ascundă senini mizeria sub preș

Marcel Ciolacu: Iohannis și Orban au pierdut lupta cu virusul, dar continuă să ascundă senini mizeria sub preș

Liderul PSD Marcel Ciolacu reacţionează după seninătatea declaraţiilor lui Klaus Iohannis într-o nouă zi cu peste 10.000 de cazuri de infectare în rândul românilor. De vină nu este doar comunicarea ”suboptimală” , ci „subumanitatea iresponsabiă și insuportabilă”, spune Ciolacu, acuzându-i pe Orban şi Iohannis.  

Marcel Ciolacu: Iohannis și Orban au pierdut lupta cu virusul, dar continuă să ascundă senini mizeria sub preș
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    12 Noi 2020   •   15:45

Liderul PSD este revoltat că preşedintele şi premierul României văd victorii acolo unde sunt înfrângeri.

"Doi inconștienți care proclamă triumfători victorii, acolo unde au doar înfrângeri! Iohannis și Orban au pierdut lupta cu virusul, dar continuă să ascundă senini mizeria sub preș. 
În ziua în care România numără din nou peste 10 mii de cazuri și record de pacienți la ATI, președintele și premierul le spun românilor că măsurile de stăvilire a virusului, noaptea în parcuri sau pe trotuarele din fața piețelor, unde i-au aruncat pe producători, dau - iată! - rezultate", spune Marcel Ciolacu, indignat, într-o postare pe Facebook. 

Iohannis și Orban, complet rupți de realitate

"Iohannis și Orban sunt complet rupți de realitate! Care rezultate?! Că oraș după oraș cedează neputincios în fața virusului. Primarii din orașele devenite focar cer disperați ajutor. Medicamente în spitale nu sunt. Oamenii se sting așteptând un loc la ATI. Teste nu fac așa cum ar trebui.
Iar pentru toate, președintele României spune că de vină e doar comunicarea ”suboptimală”. NU! De vină este „subumanitatea” voastră iresponsabiă și insuportabilă! Pentru o mână de voturi, inconștienților!  O să primiți ce meritați pe 6 decembrie!", a concluzionat liderul PSD.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD Klaus Iohannis
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close