Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, despre Klaus Iohannis: ”În sfârșit, ne-a spus secretul luptei sale cu pandemia”

Marcel Ciolacu, despre Klaus Iohannis: ”În sfârșit, ne-a spus secretul luptei sale cu pandemia”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat dur după ultimele declaraţii făcute de Klaus Iohannis în conferinţa de presă de marţi seara.

Marcel Ciolacu, despre Klaus Iohannis: ”În sfârșit, ne-a spus secretul luptei sale cu pandemia”
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    13 Oct 2020   •   20:55

”În sfârșit, președintele Iohannis ne-a spus care e secretul luptei sale cu pandemia: NOROCUL! Ca la păcănelele atât de dragi Guvernului Său!

Fatalismul mioritic al domnului Iohannis nu ține loc de măsuri concrete. Nu poți să stai doar cu ochii pe data alegerilor și să privești de la Cotroceni cum totul se prăbușește în jurul tău.

Cred cu tărie că viitorul depinde doar de noi, de fiecare dintre noi, nu de noroc. De aceea, astăzi în Parlament PSD a votat o serie de legi așteptate de întreaga societate:

Acordarea stimulentelor pentru profesori și personalul auxiliar (din fonduri europene)
Pachetul minim de servicii – o lege esențială făcută în colaborare cu UNICEF, prin care copiii fără posibilități vor primi o șansă în viață pe care nimeni nu le-a dat-o până acum (din fonduri europene)
Respingerea ordonanței criminale și ANTINAȚIONALE prin care Guvernul PNL a încercat, din nou, să vândă avuția națională – perlele economiei românești – CEC, Hidroelectrica, Eximbank și tot ce a mai rămas românesc și profitabil
Confiscarea extinsă a averilor – toți cei care nu vor putea justifica de unde au acumulat averi colosale le vor pierde fără drept de apel.

O țară nu se conduce la NOROC! Vom lupta în continuare pentru siguranța locurilor de muncă! Pentru un trai mai bun! Pentru investiții în oameni, nu în păcănele!”, a transmis Marcel Ciolacu.

Citiți și: Klaus Iohannis, anunţuri importante după ce pandemia a scăpat de sub control

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Klaus Iohannis
Parteneri
Doliu în muzica populară. Încă un mare artist ne-a părăsit!
x close