Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, la Sinteza Zilei: Lista primelor măsuri pe care le va lua PSD dacă va câștiga alegerile

Marcel Ciolacu, la Sinteza Zilei: Lista primelor măsuri pe care le va lua PSD dacă va câștiga alegerile

Marcel Ciolacu a precizat, marți seara, în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena3, care sunt primele măsuri pe care le va lua PSD dacă va ajunge la guvernare, în urma alegerilor parlamentare din decembrie.

Marcel Ciolacu, la Sinteza Zilei: Lista primelor măsuri pe care le va lua PSD dacă va câștiga alegerile
de Mia Lungu    |    24 Noi 2020   •   23:35

Președintele PSD a precizat că sănătatea, educația și economia vor fi prioritățile PSD, în cazul in care partidul condus de el ajunge la guvernare dupa alegerile parlamentare de pe 6 decembrie:

"În primul rând Domnul Rafila trebuie să meargă la Sănătate. Să începem testarea masivă. Să dăm drumul la testele rapide să vedem exact fenomenul cât de amplu este.

Trebuie neapărat acționat în învățământ. Nu avem voie să sacrificăm copiii noștri. Nu poți să lași o țară fără educație. Asta nu e educație, ce se întâmplă. 40% dintre copii nu au acces la internet, nu fac școală online. Acei copii au pierdut un an din viață.

O inserție de capital în economie categoric. Și susținuți angajații, locurile de muncă. Se va ajunge din nou la un șomaj record. Trebuie găsit un parteneriat între Guvern și IMM-uri pentru că acești angajați să fie menținuți în economia țării."

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Sinteza Zilei
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close