Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: ”Românii au nevoie de locuri de muncă bine plătite și sigure. Eforturile PSD sunt canalizate pe atragerea investitiilor”

Marcel Ciolacu: ”Românii au nevoie de locuri de muncă bine plătite și sigure. Eforturile PSD sunt canalizate pe atragerea investitiilor”

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a transmis faptul că social-democrații se concentrează pe atragerea investițiilor in România și pe crearea de locuri de muncă bine plătite și sigure pentru oameni.

Marcel Ciolacu: ”Românii au nevoie de locuri de muncă bine plătite și sigure. Eforturile PSD sunt canalizate pe atragerea investitiilor”
Sursa foto: Facebook/ Marcel Ciolacu
de Andreea Ştefan    |    08 Feb 2022   •   18:32

”Angajamentul PSD în această guvernare este de a pune oamenii și economia pe primul loc. De aceea, toate eforturile noastre sunt canalizate pentru a atrage mari investiții directe în România, care să contribuie la relansarea economiei și la creșterea nivelului de trai pentru cetățenii noștri.

Astăzi am avut o întâlnire extrem de bună cu reprezentanții Varta, lider mondial în producția de baterii. Am discutat despre o investiție de sute de milioane de euro, doar în prima fază, și foarte multe locuri de muncă.

Îmi doresc ca viitoarea fabrică a companiei germane să se construiască tot în România, la fel ca cea de la Brașov, care a fost o poveste de succes. Sunt convins că vom găsi tot sprijinul guvernamental pentru a face împreună o foaie de parcurs care să ne ducă spre o decizie rapidă și pozitivă!

Românii au nevoie de locuri de muncă bine plătite și sigure, iar PSD va fi întotdeauna alături de oameni!”, a transmis Marcel Ciolacu într-o postare pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close