Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: ”Mă bucur că partenerii de coaliție au înțeles că majorarea salariului minim la 3.000 de lei e esențială”

Marcel Ciolacu: ”Mă bucur că partenerii de coaliție au înțeles că majorarea salariului minim la 3.000 de lei e esențială”

Marcel Ciolacu, liderul PSD, susține că majorarea salariului minim la 3.000 de lei este ”esențială pentru a susține și proteja locurile de muncă”.

Marcel Ciolacu: ”Mă bucur că partenerii de coaliție au înțeles că majorarea salariului minim la 3.000 de lei e esențială”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    02 Noi 2022   •   15:42

”Mă bucur că partenerii de coaliție au înțeles de ce propunerea PSD de creștere a salariului minim la 3.000 de lei, începând cu 1 ianuarie 2023, este esențială pentru a susține și proteja locurile de muncă.

Este o măsură care se sincronizează cu proiectul salariului minim european și care oferă companiilor românești un sprijin în încercarea de a-și asigura forța de muncă necesară, una dintre cele mai dificile provocări ale momentului!”, a transmis Marcel Ciolacu într-o postare pe Facebook.

Mă bucur că partenerii de coaliție au înțeles de ce propunerea PSD de creștere a salariului minim la 3000 de lei, începând cu 1 ianuarie 2023, este esențială pentru a susține și proteja locurile de muncă. Este o măsură care se sincronizează cu proiectul salariului minim european și care oferă companiilor românești un sprijin în încercarea de a-și asigura forța de muncă necesară, una dintre cele mai dificile provocări ale momentului!

Publicată de Marcel Ciolacu pe Miercuri, 2 noiembrie 2022

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close