Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, despre mâncarea pacienților din spitale: ”Nu este un moft sau o pomană”

Marcel Ciolacu, despre mâncarea pacienților din spitale: ”Nu este un moft sau o pomană”

 Creșterea normei de hrană pentru pacienții din spitale de la 11 la 20 de lei pe zi ”nu este un moft sau o pomană”, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu. El afirmă că acest aspect va fi reglat curând în Guvern.

Marcel Ciolacu, despre mâncarea pacienților din spitale: ”Nu este un moft sau o pomană”
Sursa foto: Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Mar 2022   •   12:10

”Ministrul Rafila va veni să prezinte și ministrului de finanțe și premierului...

Săptămâna asta, săptămâna viitoare să rezolve această problemă, fiindcă impune piața. Adică nu este un moft sau o pomană, dimpotrivă, e un lucru pe care trebuie să îl regleze guvernul”, spune Marcel Ciolacu despre creșterea normei de hrană pentru pacienții din spitale de la 11 la 20 de lei pe zi.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, se declara convins, marți, că se vor găsi rapid soluții pentru creșterea normei de hrană pentru pacienții din spitale, dar atrăgea atenția că situația economică este ”foarte dificilă”.

Răspunzând la o întrebare, Rafila a precizat, marți, că a vorbit despre acest subiect cu Casa de Asigurări, în urmă cu o lună.

”Sunt convins că vom găsi rapid o soluție pentru pacienții obișnuiți. Suma de 20 de lei reprezintă o creștere semnificativă față de suma de 11 lei care există în momentul de față”, a afirmat ministrul.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Ion Iliescu, mesaj surpriză pe blogul personal
x close