Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, mesaj de Ziua Naţională a României: "Speranța acestei națiuni stă în copiii săi!"

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, mesaj de Ziua Naţională a României: "Speranța acestei națiuni stă în copiii săi!"

Marcel Ciolacu, preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), a transmis un mesaj românilor cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, mesaj de Ziua Naţională a României: "Speranța acestei națiuni stă în copiii săi!"
Sursa foto: Facebook| Marcel Ciolacu
de Alexandra Cojoianu    |    01 Dec 2022   •   12:50

Preşedintele Camerei Deputaţilor susţine că România are "o șansă extraordinară să îndeplinească total visul european și să aderăm la spațiul Schengen".

De asemenea, acesta consideră că " avem această datorie, pentru ca viitoarea generație să poată construi pe o fundație mult mai solidă".

"Speranța acestei națiuni stă în copiii săi! Delia, un copil minunat de 10 ani, mi-a dăruit astăzi o broșă tricoloră cu România făcută de mânuțele ei. O voi purta astăzi cu mare mândrie cu gândul la energia acestei generații care va duce România acolo unde merită și îi este locul. La fel cum acum 104 ani, generația de atunci a înțeles că doar prin unitate putem să ne îndeplinim visul de a trăi cu toții într-o singură țară. Generația actuală a luat o țară distrusă de comunism și a dus-o în Uniunea Europeană și NATO.

Avem o șansă extraordinară să îndeplinim total visul european și să aderăm la spațiul Schengen. Depinde doar de noi! Pentru Delia, pentru toți copiii acestei națiuni, trebuie și noi să stăm uniți și să trecem peste toate provocările la care suntem supuși de un război ilegal chiar la granițele noastre și de toate crizele suprapuse pe care le-a cauzat. Avem această datorie, pentru ca viitoarea generație să poată construi pe o fundație mult mai solidă! La mulți ani, România! La mulți ani, români!", a transmis Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close