Antena 3 Politică Marcel Ciolacu, mesaj de Paște pentru români: "Puterea credinței ne poate aduce încrederea că vom recâștiga dreptul la o viață normală"

Marcel Ciolacu, mesaj de Paște pentru români: "Puterea credinței ne poate aduce încrederea că vom recâștiga dreptul la o viață normală"

de Gabriel Dano    |    02 Mai 2021   •   10:13
Marcel Ciolacu, mesaj de Paște pentru români: "Puterea credinței ne poate aduce încrederea că vom recâștiga dreptul la o viață normală"

Marcel Ciolacu a transmis, duminică dimineață, o urare de Paște tuturor românilor. Liderul PSD spune că puterea credinței ne poate aduce încrederea că vom recâștiga dreptul lai o viață normală, dar și că este momentul să redescoperit forța solidarității și a compasiunii.

"De Paște, puterea credinței ne poate aduce încrederea că vom recâștiga dreptul la o viață normală. Speranța că putem să construim un viitor mai bun pentru copiii noștri, aici, în țară.

Este momentul să redescoperim forța solidarității și a compasiunii. Și să aducem astfel mângâiere în viețile celor pe care soarta i-a încercat din greu. Vă doresc un Paște în care, după o perioadă lungă și grea, să regăsiți bucuria revederii cu cei dragi. Să aveți o sărbătoare luminată și împlinită! Hristos a Inviat!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close