Marcel Ciolacu, mesaj pentru elevi: ”Fiți voi așa cum nu au putut fi ei: responsabili!”

de Laura Dinu    |    08 Feb 2021   •   15:40
Marcel Ciolacu, mesaj pentru elevi: ”Fiți voi așa cum nu au putut fi ei: responsabili!” hepta

Marcel Ciolacu a transmis, luni, succes elevilor care s-au întors în bănci, pe i-a încurajat să fie responsabili și să respecte măsurile sanitare pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

”Mult succes tuturor elevilor, studenților și profesorilor!

Chiar dacă actualii guvernanți au adus haosul în școlile redeschise prin reglementări absurde și rupte de realitate, prin bâlbe, reveniri și supra-reveniri asupra normelor ce trebuie respectate, fiți voi așa cum nu au putut fi ei: responsabili! Respectați măsurile sanitare!

Arătați-le că viitorul înseamnă implicare și responsabilitate, nu certuri, confuzie și incoerență!”, a scris Marcel Ciolacu pe o rețea socială. 

 

Mult succes tuturor elevilor, studenților și profesorilor! Chiar dacă actualii guvernanți au adus haosul în #școlile...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Duminică, 7 februarie 2021

Premierul Cîțu, apel la părinți și profesori, la redeschiderea şcolilor: Depinde de noi toți

Tot luni, șeful Guvernului a făcut un apel la părinți, să nu ducă copiii la școală dacă au simptome de răceală, pentru a preveni astfel transmiterea bolilor.

De asemenea, premierul le-a recomandat profesorilor să se vaccineze.

"Astăzi, reîncepe școala, un moment de bucurie pentru copii, pentru profesori, pentru că nu și-au văzut colegii de foarte mult timp. Știu și eu, de fapt, când eram copil, prima zi de școală era cea mai fericită. 

Florin Cîţu: Fac apel la părinţi, ca atunci când observă simptome la copii, chiar de gripă, să-i ţină acasă

După multe luni de zile, copiii merg din nou la școală, în cele trei scenarii pe care care le-am prezentat dar, este adevărat, și cu multe restricții și bineînțeles suntem foarte atenți să vedem cu evoluează situația.

Este foarte important să respectăm ceea ce președintele Iohannis a spus de la începutul acestei pandemii, să purtăm masca tot timpul, să folosim dezinfectant și distanțarea socială.

În același timp, foarte important, să vedem mesajele care vin în fiecare zi de la Ministerul Sănătății și de la Ministerul Educației, în această perioadă și depinde de noi toți, împreună, să avem un an școlar fără probleme.

Fac un apel către părinţi ca atunci când observă simptome la copii, chiar de gripă, este recomandat să rămână acasă, cel mai bine.

Cîţu: Fac un apel către profesori să se vaccineze

Bineînţeles că vom face toate eforturile şi vom monitoriza acest lucru şi în şcoli, dar fără susţinerea şi implicarea părinţilor acest lucru nu se poate face. 

Şi nu în ultimul rând, fac un apel către profesori să se vaccineze. Este foarte important ca toţi profesorii să se vaccineze. E important pentru sănătatea lor, e important pentru sănătatea copiilor, pentru sănătatea tuturor celor cu care vin în contact cu aceşti copii şi este important să avem un an şcolar fără probleme", a scris premierul Florin Cîţu, luni, pe pagina de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close