Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu face apel la parlamentari să nu se infecteze cu COVID: ”Avem o moțiune de votat!”

Marcel Ciolacu face apel la parlamentari să nu se infecteze cu COVID: ”Avem o moțiune de votat!”

Marcel Ciolacu a transmis un mesaj parlamentarilor PSD, în care le cere acestora să evite adunările publice cu multe persoane și toate evenimentele care pot fi amânate, astfel încât să nu se infecteze cu coronavirus. Asta în contextul în care marți, aceștia ar trebui să fie prezenți pentru a vota moțiunea de cenzură depusă de PSD.

Marcel Ciolacu face apel la parlamentari să nu se infecteze cu COVID: ”Avem o moțiune de votat!”
Sursa foto: agerpres
de Laura Dinu    |    29 Sep 2021   •   12:37

„Stimați colegi, vă rog să vă limitați acțiunile în teritoriu în următoarele zile. Evitați adunările publice cu multe persoane și evenimentele care pot fi amânate. Avem de trecut o moțiune de cenzură! Vreau să fim prezenți toți marți în Parlament. Guvernul Cîțu va pleca acasă”, le-a scris Marcel Ciolacu deputaților și senatorilor social-democrați, conform unor surse social-democrate citate de Mediafax

PSD a depus moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu

Partidul Social Democrat a depus, marți o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Anunțul a fost făcut de Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte PSD. 

”Ne așteptăm, în cel mai scurt timp, așa cum spune Constituția, să fie convocat BPR-ul, vom propune un program pentru citire și pentru vot, astfel încât în cel mai scurt timp acest guvern incompetent să plece acasă”, a declarat Sorin Grindeanu, imediat după depunerea moțiunii. 

”Eu știu că lumea trebuie să respecte anumite reguli și legi. Înțeleg că CCR a hotărât în unanimitate că există conflict constituțional. În unanimitate! Astfel încât sesizarea Guvernului din acest punct de vedere a fost admisă. Totodată, vorbim de atâta timp despre asta, dacă CCR admite sesizarea Guvernului,  PSD-ul va depune moțiune. Iată, asta am făcut!.

Cealaltă moțiune, în acest moment, are probleme! Pentru că există acest conflict. Deci, dacă mai vor ei să depună o moțiune după dezbaterea și votarea moțiunii noastre, nu e nicio problemă. Doar dacă acestă moțiune nu trece!”, a continuat el. 

Sorin Grindeanu a mai declarat că se așteaptă ca moțiunea PSD să fie susținută de AUR și USR PLUS.

„Ne așteptăm la același tratament, noi am spus că votăm moțiunea AUR – USR PLUS. Noi vedem o singură variantă: alegeri anticipate”, a precizat Grindeanu.

Marcel Ciolacu: ”E timpul să punem stop! Noi suntem 20 de milioane, ei doar o mână de ticăloși care au capturat statul!”

”Pentru Iohannis și slugile PNL – TU NU CONTEZI!

Tu te chinui. Ești cinstit. Ai bun-simț. Respecți reguli. Plătești facturi. Muncești mult. Ai copii. Și ți-au închis iar școala!

Iohannis și lacheii PNL n-au reguli! N-au lege! Au doar privilegii!

Tu te chinui!

Iohannis și ai lui ți-au rânjit în față și ți-au spus direct că TU NU CONTEZI! Au aliniat toate instituțiile statului – alea care pe tine te-au cocoșat cu amenzi!, pentru ca niște ultrași cu carnet de partid să se îmbrâncească, să se îmbulzească și să se huiduie între ei!

Congresul PNL a fost un focar de infecție! Și sanitar, și moral! Dar pentru a-l ține, au schimbat legi peste noapte și ți-au ascuns ”strategic” 1.400 de cazuri COVID-19 doar în București.

Un “Festival al Sfidării Naționale”, după ce anul trecut ți-au ascuns morții pentru a face alegeri.

Te-au mințit! Te-au umilit! Pentru că ei cred că TU NU CONTEZI!

AJUNGE!

Românii urăsc NEDREPTATEA! Detestă AROGANȚA! Și NU SUFERĂ să fie luați de proști!

E timpul să punem STOP! E timpul ca TU SĂ CONTEZI! E timpul ca democrația și domnia legii să revină în România!!!

E timpul ca ei să plece acasă! Și tu să nu te mai chinui!

NOI suntem 20 de milioane, ei doar o mână de TICĂLOȘI care au capturat statul!

TU CONTEZI!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook cu doar câteva ore înaintea depunerii moțiunii. 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close