Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, mesaj pentru guvernanți: ”Lăsați minciunile și luați măsuri!”

Marcel Ciolacu, mesaj pentru guvernanți: ”Lăsați minciunile și luați măsuri!”

”Școlile trebuie deschise în condiții de siguranță, iar economia să fie repornită cu toate motoarele!”, transmite Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, mesaj pentru guvernanți: ”Lăsați minciunile și luați măsuri!”
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    03 Sep 2020   •   15:15

Curba descendentă a îmbolnăvirilor de COVID-19 cu care se laudă Orban e ca revenirile în V ale lui Cîțu. Inexistentă!

Acesta este rezultatul gestionării ”eficiente” a pandemiei de către Guvernul lui Iohannis.

Lăsați minciunile și luați măsuri! Școlile trebuie deschise în condiții de siguranță, iar economia să fie repornită cu toate motoarele!”, a scris liderul PSD, Marcel Ciolacu, joi, pe pagina sa de Facebook.

Marcel Ciolacu, acuzații grave la PNL și Iohannis: "Trebuiau să moară oameni?"

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a lansat acuzații grave la adresa PNL și a președintelui Klaus Iohannis, în contextul accidentului în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

"Cum adică e greu să faci comparații între cazul ”Gigină” și ce a făcut Bode?! Trebuiau să moară oameni, domnule Iohannis?!

Ce înțeleg cetățenii de rând? Că dacă ești nesimțit, abuzezi de funcția publică avută, pui viața celorlalți în pericol, DAR EȘTI DE LA #PNL, ai protecție de la șeful statului?! Că, dacă ești ministru în #GUVERNULSĂU, poți să calci legea în picioare? Că, dacă ești REPREZENTANT AL #PARTIDULUISĂU poți să îți bați joc de cetățeni și să-i arunci în șanțuri?!

Iohannis trebuia să facă un singur lucru de bun simț: să ceară #demisia urgentă a lui Bode! În schimb, atât a putut! Să recite aceeași placă ruginită cu PSD-ul.

După giroscopul traseiștilor, Iohannis a dat-o-n bară și cu girofarul șmecherilor din guvernul Orban!", se arată într-o postare a lui Marcel Ciolacu pe Facebook.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close