Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, mesaj de Ziua NATO în România: "De 17 ani, România face parte din cea mai de succes alianță din istoria omeririi"

Marcel Ciolacu, mesaj de Ziua NATO în România: "De 17 ani, România face parte din cea mai de succes alianță din istoria omeririi"

Marcel Ciolacu a transmis un mesaj pe Facebook, cu ocazia Zilei NATO în România. Liderul social – democraților își exprimă susținerea față de permanenta adaptare a organizației și membrilor săi.

Marcel Ciolacu, mesaj de Ziua NATO în România: "De 17 ani, România face parte din cea mai de succes alianță din istoria omeririi"
Sursa foto: Hepta
de Maria Zărnescu    |    04 Apr 2021   •   10:48

Totodată, președintele Partidului Social Democrat amintește că obiectivul de aderarea la NATO a fost realizat în timpul guvernării Năstase și a făcut ca România să fie, în prezent, un aliat important și influent în cadrul NATO.

"De 17 ani, România face parte din cea mai de succes alianță din istoria omeririi - Organizația Tratatului Atlanticului de Nord, ce asigură securitatea a peste 1 miliard de cetățeni.

Acest obiectiv național realizat în timpul guvernării Năstase a făcut ca astăzi România să fie un aliat important și influent în cadrul NATO, reprezentând un pilon de bază al securității din regiunea Mării Negre și a flancului Estic. Acest fapt este reflectat și de faptul că funcția numărul 2 în organizație - Secretarul General Ajunct - este rerezentată cu mândrie de un român, dl. Mircea Geoană.

De la începutul pandemiei, NATO a acordat sprijin membrilor și aliaților săi prin transporturi și donații de echipamente și produse medicale esențiale, dar și prin contracararea campaniilor destinate dezinformării din partea actorilor statali și non-statali externi, asigurându-se că această criză sanitară nu devine o una de securitate.

De Ziua NATO în România, îmi exprim susținerea față de permanenta adaptare a organizației și membrilor săi la provocările cauzate de evoluțiile politice, economice și tehnologice la nivel global", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

De 17 ani, România face parte din cea mai de succes alianță din istoria omeririi - Organizația Tratatului Atlanticului...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Duminică, 4 aprilie 2021

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu NATO
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close